Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avrupa yakasında oturuyorum kolaltı ve genitale iğneli lazer düşünüyorum, cemile ural adını sık sık duyuyorum telefonunu bilen var mı acaba?? Ya da önerebileceğiniz iyi bi yer var mı??
bana da anadolu yakasında bulunanı tavsiye ederseniz çok sevinirim bide gerçekten işe yarıyod mu?tşklermalesef arkadaşım sana önerebileceğim uzman anadolu yakasında.
her seansta azaldığını zaten görebiliyorsun. yani işe yaradığını net olarak anlıyorsun.bilgilerini vereceğim uzman 20 senedir uzmanlık yapıyor.özeline bilgilerini yazıyorum canım.bana da anadolu yakasında bulunanı tavsiye ederseniz çok sevinirim bide gerçekten işe yarıyod mu?tşkler
avrupa yakasında oturuyorum kolaltı ve genitale iğneli lazer düşünüyorum, cemile ural adını sık sık duyuyorum telefonunu bilen var mı acaba?? ya da önerebileceğiniz iyi bi yer var mı??
her seansta azaldığını zaten görebiliyorsun. yani işe yaradığını net olarak anlıyorsun.bilgilerini vereceğim uzman 20 senedir uzmanlık yapıyor.özeline bilgilerini yazıyorum canım.
perguzel bana acil cemile hanımın telefonu lazım özelden msj atamıyorum siz atar mısınız?
özel mesaj atamıyorum lütfen ne olur Allah rızası için cemile hanımın numarasını bana da ulaştırır mısınız lütfen çok dua ederim size lütfen ((perguzel bana acil cemile hanımın telefonu lazım özelden msj atamıyorum siz atar mısınız?