• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İstanbul da iğneli epilasyon ( Yardım Lütfeeen )

hatice2607

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
12
4
6
30
Merhaba Arkadaşlar. Ben bir hata yapıp yüzüme IPL lazer epilasyon yaptırdım. Seansları yaptırırken kılların azalması gerekirken arttığını görüp anında bıraktım. Şimdi iğneli epilasyona gitmek istiyorum. GÜVENİLİR ve TEMİZ bir yerde. Gidipte memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Umarım bana tavsiyede bulunabilecek birileri vardır.

Merhaba Arkadaşlar. Ben bir hata yapıp yüzüme IPL lazer epilasyon yaptırdım. Seansları yaptırırken kılların azalması gerekirken arttığını görüp anında bıraktım. Şimdi iğneli epilasyona gitmek istiyorum. GÜVENİLİR ve TEMİZ bir yerde. Gidipte memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Umarım bana tavsiyede bulunabilecek birileri vardır.
Merhaba ;
Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Evim Beykoz da ve Bahçelievler e iğneli epilasyona gidiyorum.%100 bitiyor ve hiç iz yok.Öncelikli olarak yüz bölgesi yaptırdım ben de .Baktım ve inanamadım .Hem bitti hem de iz namına hiçbir şey yok.Böyle olunca koptum ben de :) Diğer neremde varsa devam ediyorum şuan.Ayrıca Çok tatlı bir hanım sohbet gırla gidiyor.İsterseniz bilgisini verebelirim.Zaten forum sayfasında bir başlıkta paylaştım okuyabilirsiniz.Başlık ''İğneli Epilasyondan Çok İyi Sonuç Aldım.Ben tavsiye üzerine bulduğum ve memnun kaldığım için paylaşmayı da vazife edindim kendime :))

Merhaba ;
Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Evim Beykoz da ve Bahçelievler e iğneli epilasyona gidiyorum.%100 bitiyor ve hiç iz yok.Öncelikli olarak yüz bölgesi yaptırdım ben de .Baktım ve inanamadım .Hem bitti hem de iz namına hiçbir şey yok.Böyle olunca koptum ben de :) Diğer neremde varsa devam ediyorum şuan.Ayrıca Çok tatlı bir hanım sohbet gırla gidiyor.İsterseniz bilgisini verebelirim.Zaten forum sayfasında bir başlıkta paylaştım okuyabilirsiniz.Başlık ''İğneli Epilasyondan Çok İyi Sonuç Aldım.Ben tavsiye üzerine bulduğum ve memnun kaldığım için paylaşmayı da vazife edindim kendime :))
Bence reklam yapıyorsunuz daha çok insanları yanılttığınızı düşünüyorum

merhaba H hatice2607 . ben de arastırıyordum, bakırkoyde doruk guzellige gittim. suan icin kabuklu olarak bekliyorum. oraya bir bak istersen , ama pahalı biraz. dk 3tl.bir de basaksehirde ladies guzellikle gorusmeye gittim, icime siner gibi oldu ama internette hic yorum bulamadıgım icin gitmedim oraya. bi bak istersen yakınsa sana

Bende başlarda lazer yaptırdım yüzüme, ama daha da kötü olmaya başlayınca İzmir de bir iğneli epil. buldum; ancak o kadar başarısız ve kötüymüş ki anca iyi bir iğneli ep. bulunca anladım. İzler normalde bir haftadan fazla uzun sürmüyor. Gittiğim yer Taksim de, açıkçası zar zor randevu ayarlayabiliyorum.

Merhaba hatice 2607 ,

Ben bakırkoyde Gulcin hnm'a komple vucut yaptırmıştım.Cok memnunum 4 yıldır hiç bişey çıkmadı kesinlikle tavsiye ederim hemde cok guleryuzlu☺️

Back