Anadolu yakasında iğneli epilasyon önerisi istiyorum yüz bölgesi için uygun fiyatlı olursa super olur tabi, ben Nişantaşı'nda dakikası 4 tl olan bir yer buldum ama yüz anca bir sene de biter dedi bu normal mi ince sarı tüylerm çenede kalın siyah kıllar ve boyunda ince siyah kıllarım var , bir sene cok uzun gibi geldi bana
Merhaba ben Nişantaşında formklinikte ilk seansa girdim dün tüm yüzüme yaptırmak istiyorum ama önce çeneme yaptırıp duruma göre devam etmek istiyorum dedim (aynı zamanda tüm vücut alexandrite lazere gidiyorum oraya Mürvet hanıma ve 2 seans geçti) iğneli seansıma girerken benden önce seanstan çıkan biriyle karşılaştım tüm yüzüne yapılmış çok güzel gözüküyordu gaza geldim benimde tüm yüzüme yapın dedim ama ilk kalınları toparlayalım sonra seans seans ilerleyelim dedi Birsen hanım 25 dk çalıştı iğne ücreti 30 tl ödedim iğneyi bana verdi gittikçe yanımda götüreceğim dakikası 3.5 tl ben burada ilerlemeyi paylaşmak istiyorum zaten birkaç seans gittikten sonra bana 10-15 günde bir gelirsin 3-4 seans sonra 2 ayda bir gelirsin dedi böyle bakınca bir yıl olması normal gibi
Çenemde ve bıyıklarımda 5-6 tane kalın kıl vardı onlar için alex atıldı incelsin iğneli yaptırayım diye ama ince tüylerimide kalınlaştırdığını farkettim ve çeneme alex attırmadım iğneliye geçtim direk
Ben de Alex mağduruyum benim üst kol ve ust bacağa da yaptılar simdi durum rezalet kıllardan kurtulayım derken daha da kıllandım , üst bacağa yaptırmayın sakın
Ben 2 seans gittim 3. Seastan sonra karar vericem alt bacağımda etkili oldu ama üst bacağımda çok çok bir etki olmadı kollarımda aynı dökülüp geri çıkıyor erken olduğu için beklemek istedim
Anadolu yakasında iğneli epilasyon önerisi istiyorum yüz bölgesi için uygun fiyatlı olursa super olur tabi, ben Nişantaşı'nda dakikası 4 tl olan bir yer buldum ama yüz anca bir sene de biter dedi bu normal mi ince sarı tüylerm çenede kalın siyah kıllar ve boyunda ince siyah kıllarım var , bir sene cok uzun gibi geldi bana
Merhaba, bende Anadolu yakasında Kozyatağı Atatürk Caddesi üzerinde Ocho med var. Derya Hanım'a gidiyorum. Kendisini bende burada forumda birinin önerisiyle buldum. Çok memnunum. Tüylerden çok çekmiş biri olarak önce lazerle başlamıştım ama iğneli kesin çözüm. Yüz bölgesi hormonlarin daha cok çalıştığı ve tüylerin yoğun olduğu bir bölge olduğu için 1 senede sürebilir ama tamamen killarin alınma evresini doğru yakalamak ve düzenli gitmekle alakalı. Ve uzmanın elinin hızlı olmasıda sizin maddi açınızdan önemli dakikaya göre çalışıldığı için. Fiyat önemli ama iyi bir uzman bulmak gerçekten zor. Ben çok kişi denedim. Şuan gerçekten bu konuda içim rahat önerebilirim.