- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
- Konu Sahibi melankoliaLover
-
Benim de koltukaltım 5 seansta bitmedi neden acaba bizdeki bu durum? Oysa ki çoğu kişide koltukaltı hemen bitiyor diğer bölgelere kıyaslaBende epilasyondan önce çok araştırma yaptım,öyle hem cilt bakımı hem başka güzellik uygulamaları yapılan yerlere gitmek istemedim çünkü onlar tek tip cihaz kullanıyorlarmış.Halbuki kıl rengine ve türüne göre farklı cihaz gerekiyor.Mesela ben açık tenliyim kıllarım ince bu yüzden alexandrite cihaz benim için en uygunu.Sadece epilasyon yapılan merkezler var onlara bak cnm.Ben epiderme gidiyorum,uygulamayı yapanlar bu konuda eğitimli.Cihazlar güvenilir.5 seansta bacak bitti ama koltuk altım hala bitmiyor
bende anadolu yakasında kartal pendik gebze divarında lazer yapan bir yer arıyorum.
gidip memnun kalan varsa söyleyebilir mi?
tatlım kartal umut hastanesini önerenler oldu ben de gtmeyi düşünüyorum eğer gidip bilgi falan alırsan haber ver olur mu
bakırköy doruk epilasyon u öneririm.bıyık bölgemdeki leke de o siyah gıcık tüyler de yok oldu.şimdi hamileyim diye bıraktım 1 sene gittim ve 2-3 ayda bir temizliyorum o da yok denecek kadar az ve rengi açık,belli bile olmuyor.
Hangi cihazla yapıyorlar orada biliyor musunuz? Normal lazer epilasyon mu IPL mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?