• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul da guvenılır lazer epılasyon yerı arıyorum ?

melankoliaLover

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
1.049
899
323
selam kızlar ıstanbulda oturuyorum ,lazer epılasyon yaptırmak ıstıyorum ama neresı ıyı hangı yontem ıyı hıc bı fıkrım yok
yardımcı olursanız cok sevınırım,oyle mahalle arası yerlerde yaptırmak ıstemıyorum guvenılır bır yer olmalı özellıkle hastanede istiyorum
ama hıc bır yer bılmıyorum :((( yaptıranlar deneyımlerını paylasırsa gercekten cok memnun olurum

Mahalle arasındaki yerleri begenmiyorum diyorsunuz bende kuaförümde yüzüme yaptırdım iğneli değil havalı seans uzun sürdü fakat hem yüz olduğu için hemde benim kontrollerimi aksattığım için oluyor yapılacak bişey yok ama şimdi çok memnunum rahat ediyorum

mahalle arası derken yanı saglıklı olması acısından dıyorum yanı bu lazer ısını sonucta ısın ehlı tarafından yapılması gerekır dıye dusunuyorum

bende anadolu yakasında kartal pendik gebze divarında lazer yapan bir yer arıyorum.
gidip memnun kalan varsa söyleyebilir mi?

Kadıköy-Bahariye'de bir merkeze gidiyorum. Genitalden memnunum 5 seansta neredeyse bitti ama koltukaltında hala küçük tüyler çıkıyor. İsteyen özel mesajla sorabilir merkezin adını.

Bende epilasyondan önce çok araştırma yaptım,öyle hem cilt bakımı hem başka güzellik uygulamaları yapılan yerlere gitmek istemedim çünkü onlar tek tip cihaz kullanıyorlarmış.Halbuki kıl rengine ve türüne göre farklı cihaz gerekiyor.Mesela ben açık tenliyim kıllarım ince bu yüzden alexandrite cihaz benim için en uygunu.Sadece epilasyon yapılan merkezler var onlara bak cnm.Ben epiderme gidiyorum,uygulamayı yapanlar bu konuda eğitimli.Cihazlar güvenilir.5 seansta bacak bitti ama koltuk altım hala bitmiyor

kızlar gebzede özel bır hastanede uzmanlar tarafından yapılıyormus.yaptıran deneyımlı ksıyle bızzet konustum ve gordum yuzune yaptırmıs 3 seans olmasına ragmen sonuc cok guzel :) buyuk ıhtımalle oraya gıdıcem bende :)

bayanlar onu bunu bilmem ama awrupa yakasında oturanlar için söylüorum olur da bi gaflette bulunup şirinewlerdeki epicenter a gidersiniz yapmayın.sadece aldıkları paraya bakıolar siz hiç umrunda değilsiniz,gitmediğiniz ve haber weremediğiniz seansları yapılmıs sayıyolar,güleryüz falan yok,sanki bedava gidiomussunuz gbi muamele yapıolar.ve oldu da geç kaldınız 5-10 dakika yerinize hemen birini alıolar,saatinde geldiğiniz zaman da genelde bekletiolar.çok pişman oldum ayrıca kontrol seansı yok.

Bende epilasyondan önce çok araştırma yaptım,öyle hem cilt bakımı hem başka güzellik uygulamaları yapılan yerlere gitmek istemedim çünkü onlar tek tip cihaz kullanıyorlarmış.Halbuki kıl rengine ve türüne göre farklı cihaz gerekiyor.Mesela ben açık tenliyim kıllarım ince bu yüzden alexandrite cihaz benim için en uygunu.Sadece epilasyon yapılan merkezler var onlara bak cnm.Ben epiderme gidiyorum,uygulamayı yapanlar bu konuda eğitimli.Cihazlar güvenilir.5 seansta bacak bitti ama koltuk altım hala bitmiyor
Benim de koltukaltım 5 seansta bitmedi neden acaba bizdeki bu durum? Oysa ki çoğu kişide koltukaltı hemen bitiyor diğer bölgelere kıyasla

vala ben bakırköyde epiderm ile başladım bu lazer işine.
çokta memnundum. hizmetleri çok iyi birkere.
çok ilgileniyorlar.
fakat 1yıldır şehir dışında olduğumdan farklı yerler denedim ve hiçbirinden aynı hizmeti göremedim.
istanbula geldiğimde gene ordan devam edeceğim

Ben baya bi araştırdım gemini cihazı ince ve kalın tüyleri görüyomuş ben onla yaptırcam bide özellikle hastanede uzman bir doktor tarafından yapılırsa daha iyi olur bence burada araştırırken dikkatli ol çünkü reklamdan geçilmiyo doktorlar bile reklam yapıyo ki bazılarının doktor olduklarıda muamma bazen güzellik merkezlerinin sırf bu iş için eleman tuttuğunu düşünmüyo değilim kimseye güvenme internette bu cihazla ilgili yazılar var araştırabilirsin bana mantıklı geldi bu arada reklamcılardan değilim.

Eylül'de İstanbul'da üniversiteye başlayacağım için orada lazere başlamak istiyorum. EPİDERM nasıl arkadaşlar? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

bakırköy doruk epilasyon u öneririm.bıyık bölgemdeki leke de o siyah gıcık tüyler de yok oldu.şimdi hamileyim diye bıraktım 1 sene gittim ve 2-3 ayda bir temizliyorum o da yok denecek kadar az ve rengi açık,belli bile olmuyor.

bakırköy doruk epilasyon u öneririm.bıyık bölgemdeki leke de o siyah gıcık tüyler de yok oldu.şimdi hamileyim diye bıraktım 1 sene gittim ve 2-3 ayda bir temizliyorum o da yok denecek kadar az ve rengi açık,belli bile olmuyor.

Hangi cihazla yapıyorlar orada biliyor musunuz? Normal lazer epilasyon mu IPL mi?

kızlar bende demıstım ya gebzede bı ozel hastaneyle goruscem tanıdıgım oraya yaptırdı dıe, gorustum bıde akrabamdakı sonucu gorunce oraya yaptırmaya karar vedım ekımde baslıyorum hayırlısıyla,koltuk altı 40 tl,genıtal 60 tl bana cok uygun geldı burada karar kıldım .baslayınca tekrar yazarım ;):3:

Back