• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul 'da en iyi kadın doğum doktorları hangileri, önerisi olan ????

Sinorella

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
11
0
6
34
İstanbul
Merhaba, ben aranıza yeni katıldım ve 12 hafta+4 günlük Hamileyim, Doç. Dr çetin çam ile başladık çok memnunum kendisi başka hastaneye geçince, gittiğim özel hastanede başka bir Dr ile görüştüm memnun kalmadım, bugün 2lik tarama testi için başka bir Doç Dr ile görüşeceğim ama onu da tavsiye etmeyen arkadaşlarım var ve yoluma artık başka bir doktor ile devam edip doğuma kadar Dr değiştirmek istemiyorum, Prof Dr Bülent Baysalı önerenler var, sizin tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim :))

Cnm öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al bebişini kucağına. Ben henüz hamile değilim ama kalmak için uğraşıyorum. Dün Medipol üniv. Hastanesine gittim Doç Dr Banu Aygün Kumbak'a. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Ben sormadan birçok şeyi kendi anlattı. Hastanenin aynı zamanda tüp bebek sorumlusu. Ben çok memnun kaldım ve devam etmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi ben bebek için uğraşıyorum ve bu yüzden banu hnm a gittim.

Back