Aşılama Istanbul da devlet hastanesinde nerede aşılama yaptirdiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aylinSr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
225
394
32
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri çocuğum olmuyor vakti var rabbim bekle diyor sanırım en son geçen ay özel bir hastanede aşılama oldum fakat o da tutmadı şimdi bir de devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ıstanbul avrupa yakasında daha önce yaptırıp önlenebileceğinz bir yer var mi fiyat prosedür nedir teşekkürler şimdiden

Bende ilk defa yaptıracağım Bezmialemde infertilite bölümü var oraya gidiyorum araştırdım genel olarak memnun insanlar ilk aşılamam
Eşin sperm testi yaptırdı mı sizde ikinizdeki durum nedir ona göre işliyor prosedür

İlçe neresi acaba eyüp mü

Nelere ücret alınıyo bezmialemde ne kadara geliyo ve süreç nasıl işliyor özelde yapmak istiyorum aslında ama pahalıve tutma olasılığı düşük o yüzden devlette deniyim diyorum fikrinize ihtiyacım var

RApor çıkarıyor sana orası bazı evraklar istiyor ilaçlarla 2000 gözden çıkarıyorsun özele aşılama bence çok gereksiz devlette yaptır hem tüp bebek için üç hakkın olmalı onları kullanırsın özeldekiler sayılmıyor

Eğer bezmialemde 2000e geliyorsa pahalıymış kapıthane derindere de en fazla ilaçlarla 2500e geliyo, bezmialemde 1000fln deseydin mantıklıydıda fark azmış

Tüp bebek için 3aşılamada yapsam uymuyor şartlar eşinin 50milyon altı spermi olmalıymi bzmkisi çok ve amh değerin düşük olcakmş fln bizde sorn yok ama olmuyor yani ben devlet için şartları sağlamıyorum beni tüpe kabul etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…