Arkadaşlar tercihen avrupa yakasında yıpranmamış uygun fiyatlı çocuk odası arıyorum.bebek odası değil yanliz.yavrulu yatak,bazali yatak,ranza olabilir.fotoğraflı tekliflerinizi bekliyorum.
tutumlu annede erkek çocuk için çilek odasının arabalı olan oda takımı 3000 tl tavsiye ederim yerim dar olduğu için alamadım ..normal fiyatı10000tl perdesinden lambasına kadar hepsi dahil...
Tavsiyeniz için teşekkürler ama çilek odası arabalı takımlar ikinci el 500-600 den başlıyor ikinci elleri başka sitelerde.ikincisi kız çocuk için veya unisex aradım ben daha çok ve üçüncüsü ben hepsinden daha kullanışlı ve güzelini uygun fiyata buldum. Tekrar teşekkürler
Tavsiyeniz için teşekkürler ama çilek odası arabalı takımlar ikinci el 500-600 den başlıyor ikinci elleri başka sitelerde.ikincisi kız çocuk için veya unisex aradım ben daha çok ve üçüncüsü ben hepsinden daha kullanışlı ve güzelini uygun fiyata buldum. Tekrar teşekkürler
Rica ederim umarım istediğiniz gibi bulursunuz.yanliz ufak bi hatırlatma sürekli takipte olursanız daha iyi olur çünkü ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor:)