B betulnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 91 1 86 İstanbul 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #1 19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın.
19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın.
N NOTE Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 37 0 86 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #2 Merhaba hangi semtte ikamet ediyorsunuz?
B betulnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 91 1 86 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #3 Hürriyet mahallesi
N NOTE Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 37 0 86 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #4 Canım afedersiniz bilemedim Hürriyet mahallesi hangi semtte?Ben Tuzla da ikamet ediyorum, sevgiler....
Canım afedersiniz bilemedim Hürriyet mahallesi hangi semtte?Ben Tuzla da ikamet ediyorum, sevgiler....
B betulnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 91 1 86 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #5 Avrupa yakasında Şişli ye yakın
N NOTE Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 37 0 86 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #6 Canım yakın olmayı isterdim,,en iyisi ve hayırlısı olur inşallah sevgiler....
B betulnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 91 1 86 İstanbul 6 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #7 Güncel
baba Guru Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2010 45 0 286 İstanbul 8 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #8 betulnur .!.: 19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın. Genişletmek için tıkla... merhaba ben göztepede oturuyorum yakın olsaydık görüşmek isterdim
betulnur .!.: 19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın. Genişletmek için tıkla... merhaba ben göztepede oturuyorum yakın olsaydık görüşmek isterdim
baba Guru Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2010 45 0 286 İstanbul 8 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #9 iyi bayramlar
B betulnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 91 1 86 İstanbul 15 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #10 Güncel halen bakıcı arıyorum
S superisi27 Beykozda eve is veren varmi Kayıtlı Üye 11 Kasım 2010 259 1 116 11 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #11 betulnur .!.: 19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın. Genişletmek için tıkla... slm ben beykozdan siz nerde oturuyorsunuz bebeginize bakmak isterim bende anneyim 27 yaşındayım düşünürseniz dönersiniz
betulnur .!.: 19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın. Genişletmek için tıkla... slm ben beykozdan siz nerde oturuyorsunuz bebeginize bakmak isterim bende anneyim 27 yaşındayım düşünürseniz dönersiniz
B betulnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 91 1 86 İstanbul 12 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #12 bebeğime bakıcı buldum ilgilendiğiniz için teşekürler.
N nefertari445 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2010 7 0 36 İstanbul 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #13 Merhaba Benim 6 aylık bir oğlum var ve bakıcı arıyorum. Beykoz kavacık ta oturuyorum. Sizin mesajınızı görünce lokasyonun uygun olabileceğini düşündüm sizin için. hala iş arıyorsanız görüşebilirsek sevinirim. superisi27 .!.: slm ben beykozdan siz nerde oturuyorsunuz bebeginize bakmak isterim bende anneyim 27 yaşındayım düşünürseniz dönersiniz Genişletmek için tıkla...
Merhaba Benim 6 aylık bir oğlum var ve bakıcı arıyorum. Beykoz kavacık ta oturuyorum. Sizin mesajınızı görünce lokasyonun uygun olabileceğini düşündüm sizin için. hala iş arıyorsanız görüşebilirsek sevinirim. superisi27 .!.: slm ben beykozdan siz nerde oturuyorsunuz bebeginize bakmak isterim bende anneyim 27 yaşındayım düşünürseniz dönersiniz Genişletmek için tıkla...
M mezbec Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2011 38 0 96 22 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #14 istanbul bayrampaşada ikamet ediyorum bebekelrinize ve çovuklarınıza çok güzel bir şekilde bakarım mail adresim gul_1972@mynet.com burdan ulaşabilirisniz
istanbul bayrampaşada ikamet ediyorum bebekelrinize ve çovuklarınıza çok güzel bir şekilde bakarım mail adresim gul_1972@mynet.com burdan ulaşabilirisniz
L luser Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2011 4 0 36 İstanbul 7 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi betulnur #15 bende kavacık dörtyolda oturuyorum .Tecrübeli bir anne ve çocuk bakıcısıyım .37 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. ilgilenenlerle görüşe bilirim :2:
bende kavacık dörtyolda oturuyorum .Tecrübeli bir anne ve çocuk bakıcısıyım .37 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. ilgilenenlerle görüşe bilirim :2: