Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul da bebek bakıcısı arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

betulnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
91
1
86
İstanbul
19 aylık bebeğimin bakımı için ,bebek bakımında tecrübeli sigara içmeyen referans verebilecek.Saat 7:00 18:30 arası çalışabilecek.Çocukları seven merhametli ve pratik dinç birisini arıyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilir.Not:Evde kamera vardır.Kamerayı kabul eden kendinden emin birileri arasın.

Canım afedersiniz bilemedim Hürriyet mahallesi hangi semtte?Ben Tuzla da ikamet ediyorum, sevgiler....

merhaba ben göztepede oturuyorum yakın olsaydık görüşmek isterdim

slm ben beykozdan siz nerde oturuyorsunuz bebeginize bakmak isterim bende anneyim 27 yaşındayım düşünürseniz dönersiniz

Merhaba

Benim 6 aylık bir oğlum var ve bakıcı arıyorum. Beykoz kavacık ta oturuyorum. Sizin mesajınızı görünce lokasyonun uygun olabileceğini düşündüm sizin için. hala iş arıyorsanız görüşebilirsek sevinirim.

slm ben beykozdan siz nerde oturuyorsunuz bebeginize bakmak isterim bende anneyim 27 yaşındayım düşünürseniz dönersiniz

bende kavacık dörtyolda oturuyorum .Tecrübeli bir anne ve çocuk bakıcısıyım .37 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. ilgilenenlerle görüşe bilirim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…