Merhaba, lise mezunu emekli polis eşiyim.Daha önce ikizbebek ve bebek tecrübelerim ve referanslarımla ist avrupa yakasında gündüzlü olarak iş arıyorum.Avcılar da ikamet ediyorum.Metrobüs hattı üzerindeki tüm semtlerde çalışabilirim.Sevgi dolu,sabırlı,temiz,güvenilir ve diksiyonu düzgün birine bebeklerinizi emanet etmek isterseniz mesajlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
merhaba ben henüz 5,5 aylık hamileyim beylikdüzündeyim ama şimdiden oğluma bir cici anne arıyorum 3 ay iznimi kullanıp tekrar işe döneceğim belki daha çok zaman var gibi gelse de ben şimdiden tanışmak müsait olan bir arkadaşımızla konuşmak istiyorum hala çalışmak istiyormusunuz?
ben beylikdüzünde oturuyorum.11 yaşında bir oğlum var.anasınıfı öğretmeniyim ..g XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX şimdiden teşekkürler.bebeğinize ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim.:79:
çok teşekkür ederim pataya ama yukardad da bahsettiğim gibi daha doğuma 3-4 ay var 3 ay da ben bakacağım eğer o zmaan hala çalışmıyor olursan elbette neden olmasın çok memnun olurum kısmet olursa çok da sevinirm