Az çok araştırdım genel önerilen 4 seans ve üzeri ama her seansta daha güzel sonuçlar veriyor ben önerdim arkadaşa videoları falan izletmiştim Mehmet Akgün e gitmiş canlı bir cildi var şuan makyaj yapmadan çıkıyor dışarı falan görünce bende düşünmeye başladım yaz gelmeden gider yaptırırım sanırım.
Ben çok araştırdım İstanbul’da soruyorsanız Özlem Karadağ Köse yapıyor. Saltat klinikte sosyal medyada oldukça aktif tanıtımını yapıyor oradan izleyin derim.
Ben çok araştırdım İstanbul’da soruyorsanız Özlem Karadağ Köse yapıyor. Saltat klinikte sosyal medyada oldukça aktif tanıtımını yapıyor oradan izleyin derim.
Arkadaşlar selam, en çok ilgilendiğim konulardan biri olan cilt bakımı için uzun yıllardır kendi deneme yanılma yöntemimle birçok yerde birçok bakım yaptırdım , o yüzden konuyla ilgili tüm sorularınızı cevaplandırabilirim .
Arkadaşlar selam, en çok ilgilendiğim konulardan biri olan cilt bakımı için uzun yıllardır kendi deneme yanılma yöntemimle birçok yerde birçok bakım yaptırdım , o yüzden konuyla ilgili tüm sorularınızı cevaplandırabilirim .
4 seans baby face lazer yaptırdım. Normal bir cilt bakımdan aldığım faydayı aldım. Tüm etkisi geçici, 1 ay sonra yine aynı noktaya döneceksiniz. 2400 tl ödemiştim çok pişmanım.