Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir cihaz uygulamaları kim yapıyor insta da rastladım merak ettim doğrusu düğün öncesi iyi olabilirAraştırmalarıma göre cilt sorunlarında etkili bir cihazla karşılaştım.Bu uygulamayı yaptıran birinin görüşüne ihtiyacım var.
Az çok araştırdım genel önerilen 4 seans ve üzeri ama her seansta daha güzel sonuçlar veriyor ben önerdim arkadaşa videoları falan izletmiştim Mehmet Akgün e gitmiş canlı bir cildi var şuan makyaj yapmadan çıkıyor dışarı falan görünce bende düşünmeye başladım yaz gelmeden gider yaptırırım sanırım.Kaç seanslık uygulama acaba bilen var mı?
Ben çok araştırdım İstanbul’da soruyorsanız Özlem Karadağ Köse yapıyor. Saltat klinikte sosyal medyada oldukça aktif tanıtımını yapıyor oradan izleyin derim.
Merhabalar ben Salı günü baby face yaptırıcam bi klinikte. Cildimde hafif to eşitsizligi var. İyi gelir mi?Arkadaşlar selam, en çok ilgilendiğim konulardan biri olan cilt bakımı için uzun yıllardır kendi deneme yanılma yöntemimle birçok yerde birçok bakım yaptırdım , o yüzden konuyla ilgili tüm sorularınızı cevaplandırabilirim .
merhabalar.
Merhabalar ben Salı günü baby face yaptırıcam bi klinikte. Cildimde hafif to eşitsizligi var. İyi gelir mi?