• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul da avrupa yakası kadın doğumcu önerenler ACİLLL

NECMIM

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
35
0
16
İstanbul
arkadaşlar bağcılara yakın özel hastanelerde önerebileceğiniz kadın doğumcu ve hastane varsa lütfen yardımcı olun ayrıca cinsiyetinide öğrenmek istiyorum 13+ 3 üm bugün sizce en yakın ne zaman öğrenirim herkez öğrenmiş bu haftaya bir ben kaldım :)
acil tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba;ben,yengem ,ablam ve çevremdeki tüm arkadaşlarım medicine hospital güneşli nuriye hanım a gittik gayet memnunuz tavsiye ederiz.

ben hamilelikleri çok problemli geçen ilk çocuktan sonra altı buçuk,yedi aylık iki bebek kaybettikten sonra ailecek umutları yok denecek kadar az seviyeye gelmiş bir bayandım hatta üçüncü hamileliğimde bir profösörde takip oldum ama benimle gayet normalhasta gibi ilgilendi son hamileliğimde fatih medikal parkta halime şule selman ,kadın doğum uzmanında takip oldum allah ondan razı olsun elinden gelenin fazlasıyla ilgilendi şimdi bir aylıksağlıklı bir bebeğim var herkese tavsiye ederim

merhaba;
Ben Echomar Hastanesıne Tahibe DERİCİ'ye gıdıyorum.. Çok memnunumm.. Kesınlıkle tavsıye ederım.. Yalnız oradakı radyoloğun dedıklerını çok önemsemeyın...

Back