Istanbul´da 800-1000 kisilik uygun dügün salonu

yeshillim88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
3
Merhaba arkadaslar :)
Seneye Agustos´ta dügünümüz olucak insallah. Simdiden mekan arayislarina giristim haliyle. Tek sorun Almanya´da yasiyor olmam. Haliyle internetten buldugum mekanlar hakkinda fazla bilgi sahibi olamiyorum bu yüzden sizin tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz cok önemli benim icin.
Mekan tarzi olarak kir, havuz basi yada kapali mekan olabilir. Yemek/kokteylli düsünüyoruz fiyatlar cok ucuk geldi bana, 800-1000 kisilik olucagi icin uygun bi yer bulmak cok zor. Benim icin önemli olan salonun ferah ve süslemenin güzel olmasi. Ve tabii uygun bir fiyat ;) Max. bütce olarak 10.000 düsünüyoruz.

Simdiden tesekkürler :))

10 000 lirayla yemekli kokteyl tarzı 200 kişiye bile yapamazsınız canım maalesef ...
Ya sayıyı düşüreceksiniz yada bütçeyi yükseltceksiniz başka çareniz yok :KK43::KK43::KK43:

Evet cnm bende farkettim bir umut sorayim dedim :/ kisi sayisini düsürme sansimiz yok ne yazikki. Bütceyi kaca cikarmamiz gerekiyor peki en az? Hic olmadi yemekten vazgeceriz artik mekan güzel olsun yeterki :(

Merhaba arkadaslar :)
Seneye Agustos´ta dügünümüz olucak insallah. Simdiden mekan arayislarina giristim haliyle. Tek sorun Almanya´da yasiyor olmam. Haliyle internetten buldugum mekanlar hakkinda fazla bilgi sahibi olamiyorum bu yüzden sizin tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz cok önemli benim icin.
Mekan tarzi olarak kir, havuz basi yada kapali mekan olabilir. Yemek/kokteylli düsünüyoruz fiyatlar cok ucuk geldi bana, 800-1000 kisilik olucagi icin uygun bi yer bulmak cok zor. Benim icin önemli olan salonun ferah ve süslemenin güzel olmasi. Ve tabii uygun bir fiyat :KK66: Max. bütce olarak 10.000 düsünüyoruz.

Simdiden tesekkürler :))
merhaba
bende dugun yaparken cok zorlanmıstım cok yer gezdim maltepe bostanzı atasehir sayısız mekana baktım.. ama gordugum guzel ve sık bir dugun icin minumum 15-20 bin tl gozden cıkarmaktı.bugun yeni bir mekan kesfettim ve butun evleneceklerede tavsiye ederim sisecam cayırova cammekan sosyal tesisleri mevcut halka acık su anda.
hem deniz kenarı hemde doga manzarası var. iki adet alan belirlemisler biri 100-200 kisilik gibi ufak dugunler icin birde 1000-1500 kisilik dugunler icin .ben ufak alanı sordum ve mekan ucreti olmadıgını sadece kisi bası yemek ucreti aldıklarını soylediler heryeri kendiler susluyorlar.muzikte mevcut kucuk alan icin kisi bası 50 tl gibi bir ucret istiyorlar..benim dugun olayı cok icimde kaldı baskalarınında icinde kalsın istemem uygun fiyata guzel bir dugun yapmak mumkundur...

Selamlar,
Bizde orada düğün yapabilir miyiz diye bakıyoruz fakat aynı anda iki düğün oluyormus. Biz 250 kısı cıvarı dusunuyoruz. Ses karısmadı mı düğün sırasında?

Back