B byzaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2019 11 2 1 30 3 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi byzaaa #1 Merhaba İstanbul civarında burun estetiği olanlar doktorlarını ve bileğilerini süreci anlatırmısınız hem bana hem de ameliyat olcak kişileri yardım etmiş olursunuz
Merhaba İstanbul civarında burun estetiği olanlar doktorlarını ve bileğilerini süreci anlatırmısınız hem bana hem de ameliyat olcak kişileri yardım etmiş olursunuz
S selis-can Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 13 0 36 44 26 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi byzaaa #2 Merhaba.. KBB doktoru Arda Pelen, cok harika burun estetigi yapiyor, tavsiye ederim.... Bende Ankarada burun esteigi olacagim fakat doktor bulamiyorum
Merhaba.. KBB doktoru Arda Pelen, cok harika burun estetigi yapiyor, tavsiye ederim.... Bende Ankarada burun esteigi olacagim fakat doktor bulamiyorum
Seda Sarigul Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 17 2 1 33 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi byzaaa #3 merhaba İSTANBUL PENDIK te OP. DR. Uğur Harputluoğlu KBB uzmanı doktorunu tavsiye ederim. İşinde çok iyi, bizzat gördüm.
merhaba İSTANBUL PENDIK te OP. DR. Uğur Harputluoğlu KBB uzmanı doktorunu tavsiye ederim. İşinde çok iyi, bizzat gördüm.
J joli_joli Nirvana Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 790 550 648 Ankara 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi byzaaa #4 Merhaba ben de olmayı düşünüyorum. Op. Dr. Mustafa Demir'in instagram sayfasına baktım. Güzel burun yapıyor gibi.
Merhaba ben de olmayı düşünüyorum. Op. Dr. Mustafa Demir'in instagram sayfasına baktım. Güzel burun yapıyor gibi.