İstanbul Çeyiz Alışverişi

rumyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
8
0
36
Bursa
Selam;

Haftaya çeyiz ve niaşn bohçası alışverişine istanbula gideceğiz. Ama istabulu pek bilmiyorum. Alışveriş için nereleri önerir siniz?

Bohça alışverişi içinn eminönü, mahmutpaşa oraya gideceksinn herşeyy var çok uygunaa. Çeyiz alışverişinide ordan yapabilirsin ordada bir sürü mağaza var işin fazlasıyla görülür gibi. Hafta içi gitmeni tavsiye ederim. Pazar zaten kağalılar, cumarteside dehşet kalabalık oluyo bunalmaktan bişey alamayabilirsn.

Eminönünde tam olarak nerde, ben bi ordaki camiyi birde mısır çarşısını biliyom

Tmm canım zaten oradan yukarı çıkacaksın, yeni caminin üstündeki yoldan giricen yukarı doğru çıktıkça mağazaları görürsün zaten heryerde mağazalar var, aradığınız bişi olursada sorarsan herkes birbirini yönlendiriyor. Oraya gidince bulursunuz balım

canım eminönü mahmutpaşa da hürriyet çarşısı var. kime sorsan tarif eder sana.
bu çarşı da nişan bohçası için herşeyi bulabilirsin. ben bi kaç dükkana bakıp aklımda beğendiğim şeyleri tasarlamıştım(sende gidemezsen internetten beğen öyle git) .girdiğin ilk dükkandan alma çok kazık yersin. nişan alışverişi olduğunu anlıyorlar fiyatları çok yüksek sölüyorlar.

ay çok dertliymişim; önce söz bohçası için alışveriş ettiğim dükkana gittim, adam kesin alacak diye 2 kat fiyat söledi, sonra dükkan dükkan gezerek fiyat araştırması yaptım :40: en uygun gelen yerden herşeyi aldım:65:

istersen sana özelden aldığım yeri yazabilirim

eminönünden çok fazla seçenek var ama arkadasın dedıgı gıbı baska semtlerde baktıgın fıyatın 2 katını soyleyebılıyorlar iyi arastırmak lazım..

Back
X