istanbul cerrahi hastanesi ve kadın doğum doktoru Opr. Dr. Serdar KOÇ

daa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
3
0
36
İstanbul
Merhaba 7 haftalık anne adayıyım :) ve hamile haberini aldığımız andan itibaren bütün anne adaylarının derdi olan dr. ve hastane arayışı içindeyim. istanbul cerrahi hastanesinde doğum yapan ve dr. serdar bey'e hastanede yada muayenehanesine giden arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız.

bende istanbul cerrahi hastanesinde dr serdar koça gideceğim tüp bebek için lütfen giden varsa nsaıl olduğunu söylermi ayrıca hastane nasıl iii ilgileniyormu personel. ve çok para alıyorlarmı

Serdar Beyin konusunu yeniden burda görmek ne hoşş,
Ben kızlarıma onun vesilesiyle kavuştum,
sabırlı,sakin,yardımcı,problemsiz,kaprissiz harika bir doktor,
Ben Medikal Parktayken onunlaydım,
şimdi bu hastanede olduğunu biliyordum ama hastaneye hiç gitmedm.
İyi bir yerdir eminim,çünkü kendisi ekibini ve hastanesini hep belli kriterlere göre seçer,
gidersen lütfen selamımı söyle onaa,
sen de hayırlı ve sağlıklı biçimde bebeğine kavuşursun inşallah canım..

bu arada Serdar Beyle hamilelik takibim harika geçtiği gibi,
doğumum da çok profesyonel bir ekiple olmuştu gerçekten,
özellikle sezeryanda çok profesyonel olduğunu yaşadım ve tecrübe ettim ki,,
öğlen olduğum ameliyattan akşam ayapa kalkıp hastaneyi gezecek kadar ağrısız çıkmıştım çok şükür..

Son düzenleme:
bende istanbul cerrahi hastanesinde dr serdar koça gideceğim tüp bebek için lütfen giden varsa nsaıl olduğunu söylermi ayrıca hastane nasıl iii ilgileniyormu personel. ve çok para alıyorlarmı

bende pazartesi günü için randevu aldım serdar beyden. hem kendisiyle tanışcam hemde ikili tarama testimi yaptırcam. doğum ücretleri ilgilide görüşücem dr. ve hastane hakkındaki görüşlerimi dönüşte paylaşırım :)

çok teşekkür ederim paylaştıkların için canım :) haftaya ikili tarama testim için kendisinden randevu aldım. umarım bende çok memnun ayrılırım yanından. hamilelikte doktor seçimi çok stresli. bir an önce bir dr. alışıp sonuna kadar da onla devam etmek istiyo insan. inş. benimde serdar bey son olur. kızlarına da allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım.

çok teşekkür ediyorum canım,sağlıkla bebeğine kavuşmak sana da kısmet olur inşallah..
madem bu topik açılmış,dönüşte her ayrıntıyı paylaşmanı rica ediyorum.
Benim de selamımı söylermisiin lütfen
kesinlikle memnun kalacağına inanıyorum canım,
sen hastaneden mi,muayenehaneden mi aldın?
Serdar Bery sadece Tüp bebekle değil,bütün hamilelerle ilgileniyor mu bu arada,bunu da merak ettim?

Son düzenleme:
Bende serdar bey gidiyorum.Şu an 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk bugun bebeğimin herkese tavsiye ederim hastaneyi.

Bende serdar bey gidiyorum.Şu an 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk bugun bebeğimin herkese tavsiye ederim hastaneyi.

merhaba arkadasım,
bu ay varıkosel amelıyatımızın 6 ayı da bıttı ve spermıyogram yaptırdık ve malesefkı degerler normal yolla hamıle kalmak ıcı cok dusuk doktorumuz bızı tup bebege yonlendırdı. ıstanbul cerrahı hastanesı ıle anlasmalıyız testlerınız transferınız vs orada yapılır gerısını bz burada hallederız dedı doktorum. asılama ıcın esımın degerlerı duusk oldugu ıcın dırekt tup bebek yaptıracakmısız.( daha sonuclarımızı bugun ogrendık ve ne yapacagımız konusunda kafamız karma karısık. bır sene daha beklemelımıyım yoksa ıst.cerrahıde bı tup denemesı yapmalımıyım ? kafam cok karısık , surec hakkında yardımcı olursan sevınırım.

Benim eşimin sperm sayısı 1milyonun altında idi.Morfolojide bozuktu tek çare tüp bebek dediler kaç yere gittik,hepsi aynı şeyi söyledi bu ikinci denememde hamile kaldım. ben şuan gebeliğim 38 haftasındayım RABBİM HERKESE NASİP ETSİNN... doğuma az kaldı serdar bey çok teşekkür ediyorum bence bi serdar beyle görüş tahlillerini götür o seni yöllendirir.Allahtan ümit kesilmez asla umudunu yitirme dua herşeyin ilacııı hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…