İğneli Epilasyon İstanbul Çapa'da İğneli Epilasyon

Brutusum

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
16
Merhaba İstanbul Çapada isim vermek doğru mu bilmediğim için Nez.. Güzellik Merkezi diye bir yer duydum daha doğrusu kendi ev sahibimiz orada iğneli yaptırmış tamamen pürüssüz ve 10 sene gibi bir süre geçmiş aradan internetten baktık ve hala yerinde aynı kişilerle çalısıyorlarmış, fiyat olarakta uygun daha önce giden yada duyan var mı? ayın 3. randevu aldım..

Okuyan olur diye yazıyorum belkide birine yardımı dokunur genelde kimse sonuçlarını yazmamis. Bugün ilk seansta gittim nezahat hanim beni gayet hoş ve güler yüzlü karşıladı Fatih'e olduğu için güzellik merkezi biraz erken çıktım ve erkenden salonda oldum. Gittiğimde içeride igneli yaptıran birisi vardı o sırada bekleme salonunda sertifikaları inceledim saati geldi ve ilk olarak muhabbet ettik yüzümden başladık açısından korktuğum için ilk atışı yaptı acıyı ne kadar hissettiğimiz sordu fazla hissetmedim söyleyip devam etti. 1 saat kadar yüzümde çalıştı sonra bitirdik kalanlar için yüzümü durumuna göre randevu belirleyecegiz. Heycanla bekliyorum suanda yuzume 1 gun su vurmayacagim herhagi bir urun kullanmayacagim acikcasi guven verdi baa gelismelerden haberdar edecegim :)

05.10.2015 yuzumde kucuk kucuk sıyah nokta gibi iğne atışının yapıldığı yerlerde kabuklanmalar oldu siyah nokta gibi. Sandığım gibi yara şeklinde olmadı. Kabuklarım döküldükten sonra tekrardan randevu alacağım.

05.10.2015 yuzumde kucuk kucuk sıyah nokta gibi iğne atışının yapıldığı yerlerde kabuklanmalar oldu siyah nokta gibi. Sandığım gibi yara şeklinde olmadı. Kabuklarım döküldükten sonra tekrardan randevu alacağım.
peki memnun musunuz ? Semt olaraktan iyi bir yerde ben Zeynep hanımla bura arasında kaldım , fiyat olarak dakika başı ne kadar veriyorsunuz

Merhabalar.
Bende cok uzun zamandir ayni sorunu yasiyorum.
Capada oturuyorum ve burada igneli epilasyon ariyorum. Rica etsem bana merkezin adini verebilirmisiniz. Ozelden mesaj atamiyorum.
Tesekkurler.

Merhaba İstanbul Çapada isim vermek doğru mu bilmediğim için Nez.. Güzellik Merkezi diye bir yer duydum daha doğrusu kendi ev sahibimiz orada iğneli yaptırmış tamamen pürüssüz ve 10 sene gibi bir süre geçmiş aradan internetten baktık ve hala yerinde aynı kişilerle çalısıyorlarmış, fiyat olarakta uygun daha önce giden yada duyan var mı? ayın 3. randevu aldım..
Merhabalar. Bana capadaki merkezin ismini verebilirmisiniz. Bende cok uzun zamandir ariyorum ve guvenilir tavsiye edilen bir yer istiyorum. Tesekkurler

Merhaba ben bakırkoyde carosel'in orada gulcin hnm'a gimiştim.mükemmel sonuçlarım.ve vucut 3 seans suruyor.Eylul ayı gibi baslayıp,haziran ayında tertemizsin.

Merhaba biraz geç oldu ama kusura bakmayın giremedim uzun zamandır. Ben çok memnunum @bahar2505 @zuzu6167 @melonyy . Özelden msj atanlara cevap verdim Nezahat Güzellik Merkezi iz olmadı Allah a şükür. İçinizde şüphe kalırsa Ne diye araştırma yapabilirsiniz ben araştırdım açıkçası, emin ellerde hissediyorum. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı bu tür şeylere de dikkat etmiştim

Not olarak şunu söylemeliyim ki randevu bulmak zor oluyor o yüzden gidicek arkadaşlar önceden arasınlar bence

Bikini bölgesi tamamen bittikten sonra yani 1 tur bittikten sonra çıkan tüyler aşırı derecede azalmıştı ben bile inanamadım yani alınması da saat olarak kısa sürdü tabikide ara ara boşluklar oluşmuştu çıkmamıstı yani tüyler hiç. Şimdi ikinci turu yani ikinci kez bikini bölgesi tamamen alındı :) bekliyorum..

Bikini bölgesi tamamen bittikten sonra yani 1 tur bittikten sonra çıkan tüyler aşırı derecede azalmıştı ben bile inanamadım yani alınması da saat olarak kısa sürdü tabikide ara ara boşluklar oluşmuştu çıkmamıstı yani tüyler hiç. Şimdi ikinci turu yani ikinci kez bikini bölgesi tamamen alındı :) bekliyorum..
Merhaba yüzünüzün son hali nedir? Nisan ayından sonra gelişmeleri yazmamissiniz umarım mesajimı gorursunuz :)

Back