İstanbul/Çapa'da doğum için doktor ve hastane tavsiyeleri

burcum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2007
2.429
172
173
merhaba arkadaşlar çapada hastane ve doktor tavsiyeniz var mı doğum için?

Merhaba ben de capa civarinda doktor ariyorum. Siz kiminle devam ediyorsunuz?

merhaba ben de doktor bakmaya başladım :) çapada özel veya hastanede hangi doktoru tavsiye edersiniz

merhaba ben de doktor bakmaya başladım :) çapada özel veya hastanede hangi doktoru tavsiye edersiniz
Merhaba, doktor olarak Özel Çapa Hastanesinde Şifa Ayşe Savaş Hanımı tavsiye ederim,çok pozitif bir doktor,kafanıza takılan herşeyi açıklar,rahatlatır,sezeryan diye diretmez,mümkünse normal doğumu önerir,Değilse sezeryana yönlendirir,ilk doğumunuz olacak herhalde kısmetse.Olurda giderseniz burdan yazarsınız düşüncelerinizi.Allah kolay doğum nasip etsin inşallah

Merhaba, benim de ilk gebeliğim ve doktor araştırıyorum. Ayşe şifa savaş ı çok tavsiye ettiler ve nette de baya olumlu yorumlarını okudum. Benim sorum Acaba hastanesinde 7/24 doğum yapılabiliyor mu ve doktora her an ulaşılabiliyor mu? Bilginiz var mı?

Selam .. Çapada medical park tutuluyor ama çok çok kalabalık oluyor. Medilife ta arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı. Doğuma kadar aklınıza yatan yerleri deneyerek (kontrole gidip, bir randevuda anlaşılıyor zaten) karar verebilirsiniz.

Merhaba, benim de ilk gebeliğim ve doktor araştırıyorum. Ayşe şifa savaş ı çok tavsiye ettiler ve nette de baya olumlu yorumlarını okudum. Benim sorum Acaba hastanesinde 7/24 doğum yapılabiliyor mu ve doktora her an ulaşılabiliyor mu? Bilginiz var mı?
Kesinlikle çok iyi bi Dr tavsiye ederim bende.hamileliğim boyunca hep ona muayene oldum ve çok memnun kaldım doğumu da kendisi gerçekleşterdi.hastanesinde 7 24 doğum yapılıyo ancak mesai dışında olursa doğumunuz için ekstra bi ücret ödüyorsunuz.

Kesinlikle çok iyi bi Dr tavsiye ederim bende.hamileliğim boyunca hep ona muayene oldum ve çok memnun kaldım doğumu da kendisi gerçekleşterdi.hastanesinde 7 24 doğum yapılıyo ancak mesai dışında olursa doğumunuz için ekstra bi ücret ödüyorsunuz.
Merhabalar ,
Şuanda 23 haftalık hamileyim ve doktorum ayşe şifa hanım , aslında belirgin bir problemim yok doktorumdan fakat ameliyat hane ekibi ve hemşireler ile ilgili daha önce doğum yapan bir kaç kişi çok can sıkıcı olaylar anlattılar sizin nasıldı bir sorun yaşadınızmı yada duydunuz mu sonradan . Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Merhabalar ,
Şuanda 23 haftalık hamileyim ve doktorum ayşe şifa hanım , aslında belirgin bir problemim yok doktorumdan fakat ameliyat hane ekibi ve hemşireler ile ilgili daha önce doğum yapan bir kaç kişi çok can sıkıcı olaylar anlattılar sizin nasıldı bir sorun yaşadınızmı yada duydunuz mu sonradan . Yardımınız için şimdiden teşekkürler
Merhabalar
Ben ameliyathane ekibinden hemşirelerden de memnun kaldım özelllikle doğum anındaki ebeler çok yardımcı oldular bana normal doğum yaptım bemi nefes alıp vermede ıkınmada çok iyi yönlendirdiler.yani ben hiç bir sorun yaşamadım umarım sizde hiç bir sorun yaşamadan saglıklı bi şekilde doğum yapar bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Merhabalar
Ben ameliyathane ekibinden hemşirelerden de memnun kaldım özelllikle doğum anındaki ebeler çok yardımcı oldular bana normal doğum yaptım bemi nefes alıp vermede ıkınmada çok iyi yönlendirdiler.yani ben hiç bir sorun yaşamadım umarım sizde hiç bir sorun yaşamadan saglıklı bi şekilde doğum yapar bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Çok Teşekkür ederim hem cevabınız hemde iyi dilekleriniz için umarım ben ve tüm hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Teşekkürler tekrar

Capada muayene olmaya gittim dogum sonrasi. Cok tavsiye ediliyor diye de ayse sifa hanima gittim. Spiral takmaya karar vrdik. Daha adet olmadan takti. Sonra 1 ay sonra gel dedi her sey normal sikinti yok dedi. Ilk kontrol guzel gecince 6 ay sonra gel diyor. Ben tabi adet oldum 3 ay. Mayis ayinda 10 gun adet gormeyince tekrar gideyim dedim ve bu seferde anladim her syi. Meger kadin takamamis ki kaymis gitmis spiral hemen cikarmamiz lazim yenisini takariz dedi ve cikardi. Ne olacakbilmiyorjm ve ben o sekilde enfeksiyonda kapabilirdim. Rahimimin agzina gelmis. Ki takarken de olmuyor istersen sonra deneyelim demisti. Dava acmayi dusunuyorym. Ve cok pis cok kucuk cok da olanaksiz bir hastane gitmek isteyenler icin.

Back
X