merhaba arkadaşlar ben hem fonksiyonel hem estetik olarak kbb uzmanına ameliyat olucam ameliyat olanlar görüş ve doktor önerilerini paylaşabilirler mi lütfen çok zor bir karar çok problemli bir burnum yok sonradan pişman olmak istemiyorum iyi bi doktora olmak istiyorum yardım lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
istanbul burun estetiği
- Konu Sahibi gmz124
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun burun ameliyati burunamelıyatı estetik istanbul kbb
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2016
- 50
- 10
- 6
Benim sana tavsiyem hic olmaman kesinlikle. Dunyanin en iyi doktoruna da gitsen 100 milyarda versen olma derim. Cnku hicbiri Allah'in yarattigindan daha guzeli olmaz yapamazda. Boyle yarattiysa seni bi bildigi vardir muhakkak. Bak ben ameliyat olan birisi olarak soyluyorum bunu cok pismanim elimden geldigince de olucaklari uyariyorum bicak altina yatmaya degmez. Herkesin bi kusru var onunla yasamayi ogrenmek daha guzel bence kimse kusursuz degildir unutma bunu ve senin nasil oldugun nasil gorundugun kimseyi ilgilendirmez insanlar kusurlariyla guzeldir etrafina bak herkesin bi yeri yapılı, estetikli.Herkes aynılaşmaya basladi sen kendi dogal burnunla farklisin asıl.. kiymetini bil dokundurtma sakın cok aglarsin sonra nankorluk ettigin icin..
Özelden yazabilir misin doktorunu :)bnm burnum çenem estetik özelden istersen yazarım doktorunu şstbuldanım... fotolarım profolimde mevcut..
G gmz124 canım bende nefes alamadığım için bir devlet hastanesine gittim orada öğrendimki burnumun şekli yüzündenmiş bu olay.. Halbuki şeklide öyle aşırı kötü değildir ama bir kemerim var sadece ama yani çok da göz yormuyor.. Neyse sonra başladım doktor araştırmaya ama sonra baktım ki her doktor her ameliyatı yapamıyor.. 10 ay araştırdıktan sonra en iyisi olduğunu düşündüğüm hem fiyat hem hizmet anlamında oraya yaptırdım fotoğraf atabilirim dilersen korkuların olmasın çabucak geçti benim doktorumun eli hafifmiş çok da tatlıydı herkes memnun kaldım mutluş oldum
ben de o kadar çok doktor arasında kaldım ki eleyemiyorum resmen benimde öyle en büyük şikayetim nefes almakla ilgili zaten şekliyle ilgili çok büyük bi problemim yok ama herkes ister hazır olmuşken güzel bir burnu olsun doktorundan memnunsan adını ve fotoğraflarını atabilirsen çok sevinirim :)G gmz124 canım bende nefes alamadığım için bir devlet hastanesine gittim orada öğrendimki burnumun şekli yüzündenmiş bu olay.. Halbuki şeklide öyle aşırı kötü değildir ama bir kemerim var sadece ama yani çok da göz yormuyor.. Neyse sonra başladım doktor araştırmaya ama sonra baktım ki her doktor her ameliyatı yapamıyor.. 10 ay araştırdıktan sonra en iyisi olduğunu düşündüğüm hem fiyat hem hizmet anlamında oraya yaptırdım fotoğraf atabilirim dilersen korkuların olmasın çabucak geçti benim doktorumun eli hafifmiş çok da tatlıydı herkes memnun kaldım mutluş oldum
birde şişlikler ne kadar süre devam ediyor ben ara tatilimde olmayı planlıyorum da bir ay sonra okullar açılıyor ve kongrem var o zaman gözle çok farkedilir derecede şişliklerim kalır mı :)ben de o kadar çok doktor arasında kaldım ki eleyemiyorum resmen benimde öyle en büyük şikayetim nefes almakla ilgili zaten şekliyle ilgili çok büyük bi problemim yok ama herkes ister hazır olmuşken güzel bir burnu olsun doktorundan memnunsan adını ve fotoğraflarını atabilirsen çok sevinirim :)
Merhaba ,Ben 16 aralıkta kbb doktoruna septo+rinoplasti oldum , yani hem içindeki eğriliği düzeltti hemde şekil verdi , doktorum doğal burundan yana , çok memnun kaldım , ağrım olmadı , 5 gün tampon biraz sıkıntı veriyor sonrası zaten kolay , maltepe bölge hastanesinde oldum , instagramdan takip edebilirsiniz estetikkbb hesabi , geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar ben hem fonksiyonel hem estetik olarak kbb uzmanına ameliyat olucam ameliyat olanlar görüş ve doktor önerilerini paylaşabilirler mi lütfen çok zor bir karar çok problemli bir burnum yok sonradan pişman olmak istemiyorum iyi bi doktora olmak istiyorum yardım lütfen