- 26 Ağustos 2019
- 87
- 6
- 6
- Konu Sahibi powepuffgirls
Burun estetiği 2020 İstanbul doktor önerilerinizi paylaşabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ameliyat ücreti ne kadar acabadoktor reşit burak kayan bi inceleyin derim
Şu an 20.000mişgeçen sene 6500 tl idi şu an bilmiyorum.ama burada ondan şikayetçi olanlarda var bilemedim şimdi
Ben Necdet beye oldum oda çok iyi bı doktorBurun estetiği 2020 İstanbul doktor önerilerinizi paylaşabilir misiniz
Soyadı?Ben Necdet beye oldum oda çok iyi bı doktor
Necdet demirSoyadı?
Çok sağolNecdet demir
Nekadara ne zaman oldunuz AcabaNecdet demir
Bazı insanlar fiyat arttıkça doktorun daha iyi olacağını söylüyorlar demek ki öyle değilmiş.. Üzüldüm senin adına#2
Ben Reşit Burak Kayani 1 yıl kadar bekledim. Instagram dan hayran hayran hergun takip ettim çalışmalarını ve sonunda yaptırdım. Bu arada Kasım 2019da yaptırdım 15.000 idi.
lakin şu an nefes alamıyorum.. Gece ağzım. Açık yaymak zorundayım gün içinde de çok daralıyor nefes alamamak çok rahatsız edici bir durum. Zaten istediğim gibi kavisli olmadı ama nefes alma probleminden dolayı görüntusu su an çok da umrumda degil. Başka biri daha yazmıştı ameliyattan once okumustum başıma gelmez sandım ama bal gibi geldi. Ben kalın derili bu hastayım yani zorlu bir hasta sayılırım. İnce dereli olup yaptıran bir kızla tanıştım o gayet memnundu mesela. Söyleyeceklerim bu kadar takdir da risk de size ait nihayetinde
İyi olma ihtimali artabilir tabi. REKLAMI, ünü olan insanlar özenerek yapmak zorundalar ki piyasada kalsınlar ama yine de risk her zaman risk. Güzel reklam yapıyorlar estetikle güzellik vs ile uğraşı olan kişiler. Çok dikkatli seçmek lazım. Memnun olan da var aynı kişiden tabiki herkes sıkıntı yaşamaz ama kalın derili iseniz çok daha iyi araştırmak zorundasınız. Ben hep dış görünüşe baktım araştırırken nefes alma problemi yaşayacağımı hiç düşünmedim doktorları profesyonel gördüğüm içinBazı insanlar fiyat arttıkça doktorun daha iyi olacağını söylüyorlar demek ki öyle değilmiş.. Üzüldüm senin adına
Fiyatı ne kadar acabamerhaba İSTANBUL PENDIK te OP. DR. Uğur Harputluoğlu KBB uzmanı doktorunu tavsiye ederim. İşinde çok iyi, bizzat gördüm.
Muayeneden snr fiyat belli oluyo die biliyorum pendıkte özel klinigi var ücretsiz muayene sırasında sizi bilgilendiriyor.Fiyatı ne kadar acaba
Teşekkürler❤Muayeneden snr fiyat belli oluyo die biliyorum pendıkte özel klinigi var ücretsiz muayene sırasında sizi bilgilendiriyor.
Hangi doktoru öneriyorsunuz???istanbul güneşli de yaman estetik hastahanesi var. muayeneleri ücretsiz. isterseniz de instagram adresinden resim atarakta size fiyat verebiliyorlar. bir bakın derim. ben de yaptırmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. o kadar olumsuz yorumlar var ki bir çok doktor için insan korkuyor