• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL BURUN ESTETİĞİ

Ben Reşit Burak Kayani 1 yıl kadar bekledim. Instagram dan hayran hayran hergun takip ettim çalışmalarını ve sonunda yaptırdım. Bu arada Kasım 2019da yaptırdım 15.000 idi.
lakin şu an nefes alamıyorum.. Gece ağzım. Açık yaymak zorundayım gün içinde de çok daralıyor nefes alamamak çok rahatsız edici bir durum. Zaten istediğim gibi kavisli olmadı ama nefes alma probleminden dolayı görüntusu su an çok da umrumda degil. Başka biri daha yazmıştı ameliyattan once okumustum başıma gelmez sandım ama bal gibi geldi. Ben kalın derili bu hastayım yani zorlu bir hasta sayılırım. İnce dereli olup yaptıran bir kızla tanıştım o gayet memnundu mesela. Söyleyeceklerim bu kadar takdir da risk de size ait nihayetinde

Ben Reşit Burak Kayani 1 yıl kadar bekledim. Instagram dan hayran hayran hergun takip ettim çalışmalarını ve sonunda yaptırdım. Bu arada Kasım 2019da yaptırdım 15.000 idi.
lakin şu an nefes alamıyorum.. Gece ağzım. Açık yaymak zorundayım gün içinde de çok daralıyor nefes alamamak çok rahatsız edici bir durum. Zaten istediğim gibi kavisli olmadı ama nefes alma probleminden dolayı görüntusu su an çok da umrumda degil. Başka biri daha yazmıştı ameliyattan once okumustum başıma gelmez sandım ama bal gibi geldi. Ben kalın derili bu hastayım yani zorlu bir hasta sayılırım. İnce dereli olup yaptıran bir kızla tanıştım o gayet memnundu mesela. Söyleyeceklerim bu kadar takdir da risk de size ait nihayetinde
Bazı insanlar fiyat arttıkça doktorun daha iyi olacağını söylüyorlar demek ki öyle değilmiş.. Üzüldüm senin adına :(

Bazı insanlar fiyat arttıkça doktorun daha iyi olacağını söylüyorlar demek ki öyle değilmiş.. Üzüldüm senin adına :KK43:
İyi olma ihtimali artabilir tabi. REKLAMI, ünü olan insanlar özenerek yapmak zorundalar ki piyasada kalsınlar ama yine de risk her zaman risk. Güzel reklam yapıyorlar estetikle güzellik vs ile uğraşı olan kişiler. Çok dikkatli seçmek lazım. Memnun olan da var aynı kişiden tabiki herkes sıkıntı yaşamaz ama kalın derili iseniz çok daha iyi araştırmak zorundasınız. Ben hep dış görünüşe baktım araştırırken nefes alma problemi yaşayacağımı hiç düşünmedim doktorları profesyonel gördüğüm için

merhaba İSTANBUL PENDIK te OP. DR. Uğur Harputluoğlu KBB uzmanı doktorunu tavsiye ederim. İşinde çok iyi, bizzat gördüm.

istanbul güneşli de yaman estetik hastahanesi var. muayeneleri ücretsiz. isterseniz de instagram adresinden resim atarakta size fiyat verebiliyorlar. bir bakın derim. ben de yaptırmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. o kadar olumsuz yorumlar var ki bir çok doktor için insan korkuyor :110:

istanbul güneşli de yaman estetik hastahanesi var. muayeneleri ücretsiz. isterseniz de instagram adresinden resim atarakta size fiyat verebiliyorlar. bir bakın derim. ben de yaptırmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. o kadar olumsuz yorumlar var ki bir çok doktor için insan korkuyor :110:
Hangi doktoru öneriyorsunuz??? ☺️

Back