- 7 Eylül 2023
- 2
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi nefertiti123
İstanbul'da burun ameliyatı yaptırıp memnun kalan arkadaşlar doktor tavsiyesi yazabilir misiniz
Nerde oldunuz
Alıntı ekleyemedim böyle bi daha yazayım sizeArkadaşlar merhaba İstanbul’da size göre en iyi diyebileceğiniz fiyatı aşırı uçuk olmayan, ameliyat olup memnun kaldığınız isimleri ameliyat ücretiyle yazabilir misiniz, 2 ay içinde karar verip doktor seçmem gerekiyor.
yeni ameliyat oldum bugün 20.günüm çok doğal bir burnum oldu yani morarma kanama şişme olmadı geriye sadece ödemlerim kaldı dr.ozan erol 55.000 TL ama artacak diyordu fiyatlar bir sor istersen, kbb uzmanı ama estetik değil benim biraz sağlık sıkıntılarımda vardı ellemişken hazır biraz şekil vermesini de istedimArkadaşlar merhaba İstanbul’da size göre en iyi diyebileceğiniz fiyatı aşırı uçuk olmayan, ameliyat olup memnun kaldığınız isimleri ameliyat ücretiyle yazabilir misiniz, 2 ay içinde karar verip doktor seçmem gerekiyor.
Ben ve eşim yıllar önce Erdinç beye yaptırmıştık ikimizde memnun kalmadık.Merhaba ben 3 doktor ile görüştüm. Havva Duru İpek 48.000 Volkan Sünter 65.000 ve Erdinç Ak 36.000 fiyat verdi bana. İçime fiyatı dışında en çok sinen Volkan bey oldu yaptığı burunları çok beğendim ve bir arkadaşım ona ameliyat olmuştu bu da benim için bi artıydı. Havvanın yaptıklarını da genelde beğeniyorum ama bana fazla kavis önerdi ben öyle istemiyordum son yaptığı burunlar da öyle göründü. Erdinç bey de çok iyi ve ilgiliydi ama genel olarak yaptığı modeller pek benlik değildi istediğim sonucun çıkamamasından korktum. Sonuç olarak Volkan beye bu ay sonu ameliyat olmaya karar verdim.
Erdinç beyi ben de tercih etmedim çünkü memnun olan ve olmayan çok vardı yani tamamen %50-%50 şans işiydi sırf fiyatı uygun diye bunu riske atamazdım. Dediğim gibi hakkımı Volkan beyde kullandım 2 ay olacak gayet memnun ve mutluyum.Ben ve eşim yıllar önce Erdinç beye yaptırmıştık ikimizde memnun kalmadık.
Merhaba şuan nasılsınızz, ben de volkan Bey'e ameliyat olmak istiyorum, nefes durumunuz nasıl, rica etsem öncesi sonrası fotoğrafınızı özelden atar mısınMerhaba ben 3 doktor ile görüştüm. Havva Duru İpek 48.000 Volkan Sünter 65.000 ve Erdinç Ak 36.000 fiyat verdi bana. İçime fiyatı dışında en çok sinen Volkan bey oldu yaptığı burunları çok beğendim ve bir arkadaşım ona ameliyat olmuştu bu da benim için bi artıydı. Havvanın yaptıklarını da genelde beğeniyorum ama bana fazla kavis önerdi ben öyle istemiyordum son yaptığı burunlar da öyle göründü. Erdinç bey de çok iyi ve ilgiliydi ama genel olarak yaptığı modeller pek benlik değildi istediğim sonucun çıkamamasından korktum. Sonuç olarak Volkan beye bu ay sonu ameliyat olmaya karar verdim.
Merhaba, size ileteyim:)Merhaba şuan nasılsınızz, ben de volkan Bey'e ameliyat olmak istiyorum, nefes durumunuz nasıl, rica etsem öncesi sonrası fotoğrafınızı özelden atar mısın
Oldunuz muDogan Pinar kesinlikle
Rica etsem bana da iletebilir misiniz?Merhaba, size ileteyim:)