Merhaba hangi merkeze gittiniz ne işlem yaptırdınız bir de memnun kaldınız mı paylaşabilir misinizSelam, bu mesajı tam sıramı beklerken gördüm
Arkadaşımın ablasının geldiği bir yere geldim. Hem çıktıktan sonra hem de 2 hafta sonra güncellerim sizi
Ben şuna karar verdim botoks tavsiye ile yaptırılmaz ve herkes doktor tavsiye etmez. Ben iki kere farkli yerlerde yaptırdım kötü sonuc almadım ama tavsiye vermem. Doğru değil tavsiye vermek. bende olur sizde olmaz. En iyisi en fazla üç ay gidiyor zaten. Size önerim ancak şu olabilir ucuz yer aramayin.Guncel bilgi varmi bu konuda acaba
Yok ama cok begenseniz surekli bu konuda ne islem yaptirdin vb. iltifat alsaniz onerirsinizBen şuna karar verdim botoks tavsiye ile yaptırılmaz ve herkes doktor tavsiye etmez. Ben iki kere farkli yerlerde yaptırdım kötü sonuc almadım ama tavsiye vermem. Doğru değil tavsiye vermek. bende olur sizde olmaz. En iyisi en fazla üç ay gidiyor zaten. Size önerim ancak şu olabilir ucuz yer aramayin.
Haklısınız.Yok ama cok begenseniz surekli bu konuda ne islem yaptirdin vb. iltifat alsaniz onerirsiniz
Sizinki ya cok dogal olmustur o sekilde istemissinizdir yada belki hayal ettiginizden farklidir olumlu yada olumsuz olarak