• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul boğaziçi estetik merkezi...tavsiye eden varmı

öylemi,nerden öğrendin canım sen? güvenilir bir habermi,söylentimidir acaba...

forumda muayene olmaya giden birisi yazmıştı cnm. ama biri vardı orda ameliyat olan oda çok memnunum demiştii heralde doktoruna göre değişiyo memnun olan arkadaşın doktoru bayanmış zaten orda tek bayan var meme büyütmede ama diğerleri kötü diyo. bende düşünüyodum orayı fiyatının uygun olmasından dolayı ama sonra gözüm korktu vazgeçtim sonuçta ameliyat bu sonuç kötüde olabilir kendini riske atmaya değmez bence.

arkadaşlar boğaziçi tıp merkeznde meme ameliyatı olan varmı,tavsiye edeniniz varmı

merhaba

bende araştırdım boğaziçi estetiği fiyat çok makul diğer yerlere göre ama ameliyat olan kimseyi tanımıyorum orda .memorial 'ı araştırıyorum şimdi dr .barış çakır'ı 5000.- tl ameliyat ücreti ama ona olan çok kişi var ..... bilgi alırsan banada yazarsan sevinirim . ben iznimde olacağım :dance:

merhaba

bende araştırdım boğaziçi estetiği fiyat çok makul diğer yerlere göre ama ameliyat olan kimseyi tanımıyorum orda .memorial 'ı araştırıyorum şimdi dr .barış çakır'ı 5000.- tl ameliyat ücreti ama ona olan çok kişi var ..... bilgi alırsan banada yazarsan sevinirim . ben iznimde olacağım :dance:

canım ben cmartesi gttm boğaziçi tıp merkezine bana 5 buçk fiyat çektiler.içimden yuh dedm.anlıycağın gitmeye bile değmez o parayı oraya verene kadar kimlere olmassınki...

Back
X