• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul bilgi üniversitesi

lit.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
105
0
96
İstanbul
bu üni hakkında bilgi verebilirmisiniz mesela hangi kampüslerde hangi bölümler var ? çok araştırdım ama bulamadım mesela hukuk dolapderede mi santralde mi? yardımcı olursanız çok iyi olur.şimdiden teşekkürler..

direk bilgi ünv hukuk okuyan birini bulmak zor bu soru için face kullan bence ...ordan bilgi ünv hukuk fakültesi diye arat mutlaka bir grup vardır ordan ulaşacağın kişilerede mesajla sormak istediğini sorarsın..

Canım benim kardeşim bilgide okuyor o da geçen sene girdi Bilgi'ye ve gerçekten çok memnun. Şu ana kadar okul hakkında tek bir olumsuz cümle duymadım ondan ve sürekli kendisini geliştiriyor keşke onun zamanında öğrenci olsaydım diyorum gerçekten :) Bilgi hukuğu sordum senin için bu sene santrale taşınıyorlarmış. Yani santralde.. :) ayrıca yakında tanıtım günleri var o günlere de gidip bizzat bilgi alabilirsin biz geçen sene çok gitmiştik tanıtım günlerine :)

canım çok teşekkür ederim dolapderede hangi bölümler varmış onuda sorabilirmisin :)

Geçen sene tercih döneminde araştırmıştım ,Dolapdere'deydi hukuk.Tabi yine de sen teyit ettir bir şekilde :) Benim de 2.tercihimdi :)

Back