Istanbul Bilgi üniversitesi sağlık fakültesinde acil yardım

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
Gunaydin arkadaslar kardesim istanbul bilgi üniversitesi sağlık fakultesi ergoterapi bölümünü kazandı ama internetten ders kaydı yapması gerekiyormuş ama yapamamış fakülteye gitmişler görevli o kadar öğrenci yapıyor siz nasıl yapamıyorsunuz demiş terslemis sanırım. Kardeşim e dersler doldu hocalarını ya arayarak yada mail atarak ulaşıp bana yer acar mısınız diyeceksin demiş kardeşimde hocaları aramış acmamislar mail atmış hiç biri cevap vermiyorken 1 tane hoca tamam ben sana açtım demiş diğer hocalar hala cevap vermemiş kardeşim yalvarircasina mesaj atmış ama dönen olmamış günlerce ağlamış dün ateşi çıkmış (biz memleketteyiz kardeşim üniversite için istanbulda teyzemgilde kalıyor) Kızlar çok zor durumdayız üniversiteyi tam burslu olarak kazanmıştı ya bu iş olmazsa diye kendini heder etti kız derslere fena bir şekilde çalıştı didindi lütfen bu universiteyle ilgili bilgisi olan yazabilir mi bütün aile bu bölümü kazandı diye çok mutlu olduk ben ve diğer kardeşlerim bir baltaya sap olamadık elimizde fırsat varken kardeşim çok çaba gösterdi maddi durumumuz o kadar iyi değilken babam herbirimizi universitete gonderip meslek sahibi olmamiz icin çabaladı ama ablalarim kpss yi kazanip atanamadi ben ise üniversiteyi bırakıp geri geldim o yüzden tek umudumuz kardeşim lütfen yardım edin

Dersler başladı mı?
Bölüme gidip, hocaları tek tek gezip, yüzyüze konuşsun.
Çoğu odalarında olur dersler başlamadıysa bile, gerekirse beklesin illa ki yakalar birilerini.

Dersler başladı mı?
Bölüme gidip, hocaları tek tek gezip, yüzyüze konuşsun.
Çoğu odalarında olur dersler başlamadıysa bile, gerekirse beklesin illa ki yakalar birilerini.
Hayır dersler baslamamis önümüzdeki hafta başlayacak sanırım

Çok teşekkürler çok sağolun
Başka bu üniversiteyle ilgili bilgisi olan var mi acaba

üniversiteyle ilgili bilgim yokda keşke önceden bir araştırma yapsaydı kardeşiniz. Öğrenci işleri genelde başından savar zaten çok ilgilenmezler. Bence de okula gitsin önüne kim gelirse anlatsın derdini yardımcı olan çıkar.

Hayırlısıyla inşallah ya

ders kayıt randevusu alsın eger bitmediyse sis sayfasından alınıyor eger bölümü için bittiyse okula gitsin yine sis sayfasından hocalarının ofislerini öğrenebilir. ayrıca ilk hafta add drop haftası o hafta yine yapabilir. danısmanına gitsin eger yine terslerse baska bir hocadan yardım isteyebilir. umarım düzelir. fakat benim bildiğim bugun hala secmek için randevu var.

Eğer kardeşiniz dönem için kayıt yaptırdıysa ve ders seçme yapmadıysa bunlar 1. sınıfların yapabileceği şeyler olarak düşünülür. Öğrenci biraz koşturulur tabiri caizse süründürülür kaydı yaptırılır. Ama danışman öğretmenini bulması lazım. Hocalara söylenir yer açılır. Öğrenci alınır merak etmeyin. Ama muhakkak danışman öğretmenini bulsun. Ekle bırak haftası devam ediyorsa sorun çözülür. Sorunu öğrenci işleri değil de bölümündeki danışman hocası çözecektir

Danışman hocasını bulmalı. Okulun öğrenci giriş sayfasını bulsun. Bizimki sis ile baslıyordu. Orda ders seçimi de yapılıyo danışman ve bölüm hocası da bulunuyor.
Program başkanının yanına gitsin yani bölümden sorumlu başkanın.
Bizim ilk dönem sistem otomatik yapmıştı yeni geldik bilmiyoruz sıkıntı sorun cıkmasın diye ilk dönemi kendileri yapmıştı.
Öğrenci işleri zaten tipik herkesi tersler kardeşiniz kendisini üzmesin.
Bölüm başkanını bulsun. Veya danısman hocasını. Onunla konussun. O halleder. Onaylama işlemi de geri alma işlemi de danışman hoca da.

Bugün saat 2 de biriyle randevusu varmış ama kimle anlamadım 2 de okula gideceğim dedi burdaki yazilanlari ekran fotoğrafı cekip kardeşime attım

Bilgi'de okuyorum ben, fakültelerimiz de aynı ama bölümlerimiz farklı. Şimdilik zorunlu derslerini alsın, toplamda en çok 42 kredilik ders alabilir, zorunlu derslerden geri kalan kredi ile seçmeli ders seçiyoruz. Seçemezse okullar açıldıktan 2 hafta sonra add drop (ders ekleme/bırakma) dönemimiz oluyor. O zaman listesinde çıkan ama yer olmayan derslerden yer açtıraibliyoruz. Yer olmayan derslerin kodunu ve okul numarasını alıp Fakülte Sekreterine götürecek. Onlar yer açıyor, ya da dersin hocasıyla konuşup yer açacak, şu hoca bana yer açtı diyecek. Şuan okulda bir kargaşa var ben de stajımı alamıyorum 2 hafta sonra netleşecek. Sakin olsun panik yok, her türlü ders bulabilir, ilk olduğu için panik yapması normal.

Çok teşekkür ederim orda okuyor olmanız ve verdiginiz bilgiler için gerçekten ALLAH C.C RAZI OLSUN inşallah ben hemen kardesime bunu ekran cekip atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…