- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Hayır dersler baslamamis önümüzdeki hafta başlayacak sanırımDersler başladı mı?
Bölüme gidip, hocaları tek tek gezip, yüzyüze konuşsun.
Çoğu odalarında olur dersler başlamadıysa bile, gerekirse beklesin illa ki yakalar birilerini.
Devamlı gidip yoklasın dediğim gibi okulda olanlar vardır, mailden halletmeye çalışmasın.Hayır dersler baslamamis önümüzdeki hafta başlayacak sanırım
Hayırlısıyla inşallah yaüniversiteyle ilgili bilgim yokda keşke önceden bir araştırma yapsaydı kardeşiniz. Öğrenci işleri genelde başından savar zaten çok ilgilenmezler. Bence de okula gitsin önüne kim gelirse anlatsın derdini yardımcı olan çıkar.
Ya yardımcı olabilecek bilgi sahibi kimse yok mu ya
Bugün saat 2 de biriyle randevusu varmış ama kimle anlamadım 2 de okula gideceğim dedi burdaki yazilanlari ekran fotoğrafı cekip kardeşime attımders kayıt randevusu alsın eger bitmediyse sis sayfasından alınıyor eger bölümü için bittiyse okula gitsin yine sis sayfasından hocalarının ofislerini öğrenebilir. ayrıca ilk hafta add drop haftası o hafta yine yapabilir. danısmanına gitsin eger yine terslerse baska bir hocadan yardım isteyebilir. umarım düzelir. fakat benim bildiğim bugun hala secmek için randevu var.
Bugün saat 2 de biriyle randevusu varmış ama kimle anlamadım 2 de okula gideceğim dedi burdaki yazilanlari ekran fotoğrafı cekip kardeşime attım
Bilmiyorum görüşmeye gidecekmiş basindan savarlarsa danışman a gidecekmissis den aldıysa online ders kayıt randevusu
Çok teşekkür ederim orda okuyor olmanız ve verdiginiz bilgiler için gerçekten ALLAH C.C RAZI OLSUN inşallah ben hemen kardesime bunu ekran cekip atayımBilgi'de okuyorum ben, fakültelerimiz de aynı ama bölümlerimiz farklı. Şimdilik zorunlu derslerini alsın, toplamda en çok 42 kredilik ders alabilir, zorunlu derslerden geri kalan kredi ile seçmeli ders seçiyoruz. Seçemezse okullar açıldıktan 2 hafta sonra add drop (ders ekleme/bırakma) dönemimiz oluyor. O zaman listesinde çıkan ama yer olmayan derslerden yer açtıraibliyoruz. Yer olmayan derslerin kodunu ve okul numarasını alıp Fakülte Sekreterine götürecek. Onlar yer açıyor, ya da dersin hocasıyla konuşup yer açacak, şu hoca bana yer açtı diyecek. Şuan okulda bir kargaşa var ben de stajımı alamıyorum 2 hafta sonra netleşecek. Sakin olsun panik yok, her türlü ders bulabilir, ilk olduğu için panik yapması normal.