- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- Konu Sahibi atlasirmak
Gunaydin arkadaslar kardesim istanbul bilgi üniversitesi sağlık fakultesi ergoterapi bölümünü kazandı ama internetten ders kaydı yapması gerekiyormuş ama yapamamış fakülteye gitmişler görevli o kadar öğrenci yapıyor siz nasıl yapamıyorsunuz demiş terslemis sanırım. Kardeşim e dersler doldu hocalarını ya arayarak yada mail atarak ulaşıp bana yer acar mısınız diyeceksin demiş kardeşimde hocaları aramış acmamislar mail atmış hiç biri cevap vermiyorken 1 tane hoca tamam ben sana açtım demiş diğer hocalar hala cevap vermemiş kardeşim yalvarircasina mesaj atmış ama dönen olmamış günlerce ağlamış dün ateşi çıkmış (biz memleketteyiz kardeşim üniversite için istanbulda teyzemgilde kalıyor) Kızlar çok zor durumdayız üniversiteyi tam burslu olarak kazanmıştı ya bu iş olmazsa diye kendini heder etti kız derslere fena bir şekilde çalıştı didindi lütfen bu universiteyle ilgili bilgisi olan yazabilir mi bütün aile bu bölümü kazandı diye çok mutlu olduk ben ve diğer kardeşlerim bir baltaya sap olamadık elimizde fırsat varken kardeşim çok çaba gösterdi maddi durumumuz o kadar iyi değilken babam herbirimizi universitete gonderip meslek sahibi olmamiz icin çabaladı ama ablalarim kpss yi kazanip atanamadi ben ise üniversiteyi bırakıp geri geldim o yüzden tek umudumuz kardeşim lütfen yardım edin