• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul - Beylikdüzü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beylikdüzü degil ama ama oraya yakın oturuyorum bende esenkentteyim.

beylikdüzü degil ama ama oraya yakın oturuyorum bende esenkentteyim.

Esenkenti biliyorum , abimlerde orada oturuyorlar.. Biraz daha katılım olsun buluşuruz.. Olmazsada biz buluşuruz yapıcak bişey yok :) BAYANLAR YOKMU BEYLİKDÜZÜ ÇEVRESİ BAHÇEŞEHİRDE OLABİLİR :) NİSAN AYI BAHAR AYIDIR.. KAPIDA.. ŞÖYLE GÜZELCE BULUŞUP ÇAY KAHVE İÇELİM :)

Esenkenti biliyorum , abimlerde orada oturuyorlar.. Biraz daha katılım olsun buluşuruz.. Olmazsada biz buluşuruz yapıcak bişey yok :) BAYANLAR YOKMU BEYLİKDÜZÜ ÇEVRESİ BAHÇEŞEHİRDE OLABİLİR :) NİSAN AYI BAHAR AYIDIR.. KAPIDA.. ŞÖYLE GÜZELCE BULUŞUP ÇAY KAHVE İÇELİM :)
olur ben katılırım seve seve.Nisan gibi bulusma ayarlayalım oylyse .Burdan tanısıp gorustugum iki arkadasım daha var.Belki onlarda gelir.

merhaba ben de varım . gürpınar da oturuyorum. mayıs 2013 doğumlu bir kızım var:16:

Bende beylikdüzündeyim daha önce buluşmalar yapmıştık gayet eğlenceli geçiyor .hafta sonu ayarlarsanız bende katılırım..

Merhaba beylikdüzü ve beykent bayanları.ben melek.beykent de oturuyorum hem sizlerle tanışmak isterim hemde pilates eğitmeni olduğumu 12 ders Aletli pilatesi ( reformer) 300 tl ye verdiğimi belirtmek isterim ilgilenen arkadaşlar olursa.ban özelden ulaşabilirsiniz .görüşürüz bayanlar

Merhaba beylikdüzü ve beykent bayanları.ben melek.beykent de oturuyorum hem sizlerle tanışmak isterim hemde pilates eğitmeni olduğumu 12 ders Aletli pilatesi ( reformer) 300 tl ye verdiğimi belirtmek isterim ilgilenen arkadaşlar olursa.ban özelden ulaşabilirsiniz .görüşürüz bayanlar
Merhaba melek memnun olduk bu baslığı acalı cok oldu aslında hatta sozde nisanda buluscaktık :)) bende esenkentte oturuyorum.bir bulusma ayarlasak ya ben gelirim cuma hatta olursa kesin gelirim

Buyrun gelin.ben simakent sitesindeyim.başlığı açmalı çok olmuş ama ben yeni girdim o Yüzden yetişemedim onlara.sağlık olsun ne zaman isterseniz görüşelim

Komşularım merhaba.. başlığı acalı çok bir zaman olmuş ama grupta bir aktivasyon olmamış anlaşılan.. neyi bekliyorsunuz? Kaç nisan geçmiş :)

Polina evet bir aktivite olsun yakınımdakilerle tanışayım isterim zamansızlıktan siteye girip sitenin hakkını veremiyorum bütün bölümleri okuyamıyorum malesef

Mrb bayanlar bende beylıkdüzünde calısıyorum yenı tasınacagım kıZım ılkokula baslayacak bıldıgınız guzel okul ve öğretmen varmı bıZim adrese ya mehmet gesoğlu yada haldun taner ılkokulu düşüyormus buraya yakın oturan varmı

Back
X