• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul beylikdüzü esenyurt avcılar kbb rinoplasti doktor önerisi?? veysel yurttaş a ameliyat olan???

Bebeklerimveben34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
4
0
6
29
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır burun ameliyatı için doktor arayışındayım bikaç doktorla görüştüm ya fiyatta anlaşamadık ya da güven vermedi. özellikle beylikdüzü esenyurt avcılar taraflarında doktor önerisi alabilir miyim? Dr. veysel yurttaş ve esencan hastanesi hakkında fikirleriniz varsa lütfen paylaşın 😊

Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır burun ameliyatı için doktor arayışındayım bikaç doktorla görüştüm ya fiyatta anlaşamadık ya da güven vermedi. özellikle beylikdüzü esenyurt avcılar taraflarında doktor önerisi alabilir miyim? Dr. veysel yurttaş ve esencan hastanesi hakkında fikirleriniz varsa lütfen paylaşın 😊
merhaba, ben senelere önce oldum ama 3 hafta önce Veysel hocaya arkadaşım oldu. inanılmaz mutlu. hastane çok ilgili. tavsiye ederim. herhangi bir sorun yaşamadı. sadece ilk 3 günü biraz zor geçti o kadar.

Back