Istanbul beylikdüzü burun estetiği

burun ameliyat

• ....

OY: 0 0,0%
  • ......

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Simalmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
16
0
86
44
arkadaşlar merhaba,ben melek.burun estetiği olanlarınız varsa bilgi almak istiyorum.pilates eğitmeniyim ben.34 yaşıma girdim ve kendimi bildim bileli burnumda ilgili takıntım vardı.bir takım korkulardan dolayı şimdiye kadar olamadım .ama bu benim için öyle takıntılı bir şeydi ki bunu size anlatamam.şu anda sadece burun ucu ameliyatıyla kaldırmak istiyorum.fiyatları ve Yorumları merak ediyorum.bu taraflarda oturan arkadaşlardan estetikler le Botox,dolgu,burun Ameliyatları gibi konularla ilgili bilgi almak isterim bana yakın oturan arkadaşlardan.ayrıca hepinizi beklerim derslerime.sevgiler hepinize​

selamlar. ben de kulak buru boğaz doktoruna 5 gün önce ameliyat oldum. Sadece buru ucumu kaldırtmak istediğimi söylemiştim. Burnumda hafif kemer vardı burun ucunu yukarı kaldırınca kemerin gittiğini gözlemlemiştim. Doktorum tamam olur dedi başta. 2. görüştüğümüzde burun yukarısı da hafif törpülenirse biraz da kavis verilirse yüzüme daha uyumlu olacağını belirtti fakat sadece burun ucunu kaldırmaktan daha zor bir ameliyat olacaktı. kıkırdak eğriliğimde vardı bunla beraber ben 700 tl. ye oldum. Yarı özel bir hastaneydi bu fırsat birdaha kaçmaz dedim ve bir cesaret girdim bakalım. Alçı henüz çıkmadı çıkınca şişlikler olacak 6 aya anca geçer diyorlar korkuyorum

Merhabalar,lütfen bana ayrıntıları yazar mısın canım.gerçekten çok uygun bir fiyat.hangi hastane ve hangi doktor acaba bu.bir de memnun kalacak mısın oda önemli tabiki.lütfen iletişim içinde olalım olur mu?benimde burnumun ucunu kaldırınca kemer gidiyor gibi o Yüzden burun ucu demiştim.resimlerini yollardan çok mutlu olurum.zira bu konuda Yılların takıntısına yaşıyorum ve kurtulmak istiyorum.sevgilerr

tamam özelden msj.nı attım. Bende de benzer sıkıntı vardı ama hafif burun kemerin varsa mutlaka törpü şart canım .

bana da yardımcı olabilecek birisi varsa çokk mutlu olurum çok araştırdım daha önce olan arkadaşım var istediği gibi olmadı burnu ve benim burnumun da onun burnu gibi olmasından korkuyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer ve doktor var mı lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

Bana da çok kişi önerdiler ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle burun estetik ameliyatımı Op. Dr. Fuat Bulut'a olmayı düşünüyorum. Yaptığı burunları instagramdan da inceledim. Akademik bilimsel yaklaşımları da ameliyata karar vermemde etkili oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…