• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ / AVCILAR CİVARINDA HAT VE DOKTOR ÖNERİSİ

singer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
697
976
103
35
Arkadaşlar Merhaba

rica ediyorum. Hala iyi bir hastane ve doktor bulamadım ve baya geç kalıyorum.

Arkadaşlar Merhaba

Merhaba, buldunuz mu?
Ben de halen şişliye gidiyorum, çatalcadan.
Avcılar anadolu hastanesinde Özcan bey yanlıl hatırlamıyorsam, çok övmüşler nette. 11 yıldır aynı hastanede.. ilk fırsatta onu deneyeceğim.

Merhaba, buldunuz mu?
Ben de halen şişliye gidiyorum, çatalcadan.
Avcılar anadolu hastanesinde Özcan bey yanlıl hatırlamıyorsam, çok övmüşler nette. 11 yıldır aynı hastanede.. ilk fırsatta onu deneyeceğim.

henüz kimse yardımcı olmadı ve bulamadım.

medlife hastanesinide bir doktordan randevu aldım. 10 haziranda orayı denicem bende

henüz kimse yardımcı olmadı ve bulamadım.

medlife hastanesinide bir doktordan randevu aldım. 10 haziranda orayı denicem bende

Kimden aldın? Ben uzun süre gittim o hastaneye. . Bebek tedavisi için. Benim gittiğim doktor Fuat bey ayrıldı ordan, kolan b.düzüne geçti. Bi süre gittim. Tedavi başarısız olunca bıraktım onu da.
Medilife genel olarak iyiydi ama aşırı kalabalıklaştı. Doktorların ilgisi de bir o kadar azaldı. Sen dene bi yine de, belki memnun kalırsın.

Kimden aldın? Ben uzun süre gittim o hastaneye. . Bebek tedavisi için. Benim gittiğim doktor Fuat bey ayrıldı ordan, kolan b.düzüne geçti. Bi süre gittim. Tedavi başarısız olunca bıraktım onu da.
Medilife genel olarak iyiydi ama aşırı kalabalıklaştı. Doktorların ilgisi de bir o kadar azaldı. Sen dene bi yine de, belki memnun kalırsın.
DR.SELDA ÖRNEK HANIMOĞLU dan randevu aldım baktım biraz doktor ilgili falan yazmışlar. sormadan direk herseyi anlatıyormus. bi denicem bakalım.

Beylikdüzü Tıp merkezi Halil bey veya Avcılar Hospital Nil hanım bu civarda en iyileri bence

Beylikdüzü Tıp merkezi Halil bey veya Avcılar Hospital Nil hanım bu civarda en iyileri bence

Teşekkürler, ama tıp merkezi adı üstünde küçüktür, ben tam teşekküllü hastane istiyorum, doğumda ne olur bilemeyiz. Diğerini araştırırım..

beylikdüzü tıp merkezi halil beye gidiyordum öğrendiğim ilk andan itibaren gerçekten iyi bir doktor bende çok memnunum ama tek sorunum halil bey aksam 7 den sonra geliyor. yani gündüz rahatsızlansam hep aksam 7 yi bekliyorum. ve tıp merkezi olan yerlerde hastane olanakları yetersizdir.
küvez bile olduğundan şüpheliyim. bu yüzden mecburen doktorumu değiştirmek zorunda kalıyorum.

beylikdüzü tıp merkezi halil beye gidiyordum öğrendiğim ilk andan itibaren gerçekten iyi bir doktor bende çok memnunum ama tek sorunum halil bey aksam 7 den sonra geliyor. yani gündüz rahatsızlansam hep aksam 7 yi bekliyorum. ve tıp merkezi olan yerlerde hastane olanakları yetersizdir.
küvez bile olduğundan şüpheliyim. bu yüzden mecburen doktorumu değiştirmek zorunda kalıyorum.

Günaydın, o da enteresanmış. Saat 7 ye kadar mutlaka bir yerde çalışıyordur, onu öğrensen...

Avcılar Hospital Nil hanımda çok iyi canım yada uzak demezsen Silivri medicalpark ta Meral hanım var çok ilgili bir doktor

Avcılar Hospital Nil hanımda çok iyi canım yada uzak demezsen Silivri medicalpark ta Meral hanım var çok ilgili bir doktor
avcılar nil hanımdan randevu almak çok zor. randevulu bile gitsen bir sürü sıra bekliyormuşsun.

Nil hanım a sen gittin mi ne özelliği var acaba iyi tarafları nedir.

avcılar nil hanımdan randevu almak çok zor. randevulu bile gitsen bir sürü sıra bekliyormuşsun.

Nil hanım a sen gittin mi ne özelliği var acaba iyi tarafları nedir.

Ben gitmedim canım ama 10 yıldır eczanede çalışiyorum ve bir sürü hastam var ona giden çok memnun olduklarını söylüyolr

Arkadaşlar Merhaba

Merhaba,

Muhtemelen bir hastane ve doktor bulmuşsunuzdur, mesajınızın üzerinden belli bir zaman geçmiş ama okuduğumda yazmadan geçemedim.
Olmasın ama ola ki tekrar gerekirse diye; çok riskli bir gebelik yaşamama rağmen , tesadüfen de nickinizle son derece uyumlu şekilde :) Oğlum Umut Deniz'in sürecini takip eden doktorumu öneriyorum size, Büyükçekmece Kolan Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Deniz Bey.
Hem insan hem doktor olarak ona çok şey borçluyum, o nedenle oğluma ikinci isim olarak onun adını verdim.

Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar, Nil hanımın muayene ücretini bilen var mı?

Ben faruk çekmeceliye gidiyordum, fakat doktor değiştirmemin tek sebebi, çok fazla gereksiz test tahlil yaptırması ve bunları dışarıda yaptırmana izin vermemesi :(, her gidişimde en az 300TL öder oldum. artık biraz kendimi yolunacak kaz gibi hissetmeye başladım, sanırım doktor ile kurum arasındaki anlaşma bu şekildeydi.

aslında Avcılar medicana da Özgür tetikcen hanım varmış onu duydum iyi diye (muayene ücreti sanırım 85TL), bir de Nil hanımı. bu konuda yaklaşımlarını bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Back