İstanbul Beyazıt'ta patlama

İstanbul'da patlama meydana geldi. İstanbul Beyazıt'ta Vezneciler durağı yakınlarında polis otobüsüne yönelik saldırı olduğu bildiriliyor. Yaralılar var. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk bilgilere göre Çevik Kuvvet aracı geçerken park halindeki bir otomobilin patlatıldığı iddia ediliyor. Patlamanın yaşandığı yer Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağında arasında bir nokta.
İstanbul Beyazıt 'ta patlama meydana meydana geldi. Vezneciler otobüs durağının yannda, çevik kuvvet otobüsünün geçtiği sırada patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bolgeden silah sesleri yükseldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye ulaştırılmaya çalışılıyor.

İlk patlamanın Beyazıt Karakolu'nun önünde meydana geldiği belirtiliyor. Bu patlamanın ardından ikinci bir patlama daha yaşandı. Bu patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı iddia ediliyor.

İlk patlamanın bomba olduğu yönünde, Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında park halindeki bir otomobilin patlatıldığı yönünde iddialar var.

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Yağmur sebebi ile işe bi kaç saat geç gidecek olmam yüzünden patlama anında oradan geçmiyordum.

TV'de çatışmanın hala devam ettiğini söylüyor 5 yaralı varmış:(

Oruçlu oruçlu küfretmek istemiyorum da tez zamanda soyunuz kurusun inşallah...

Ölüler de var diyo kardeşim. Orada okuyor yurtta kalıyor tam yurdun önünde olmuş bütün camlar inmiş aşağıya. Tam çıkmak üzerelermiş sınava gitmek için. Allah Türk halkını korusun :KK43:

İnsan artık yeter bile diyemiyor..
Yetmiyor bitmiyor..kötü olanda ülke bu gibi durumlara "alışıyor"

Umarım hükümet açıklama yaptıktan sonra "başkanlığı" da araya sıkıştırmaz

Allah belanizi versin ya benim okulumun önü orda bir sürü ogrenci var öğrenci var. Allah belanizi versin ramazan ramazan ne istiyorsunuz siz ya yeter yeter yeter.
Insallah ölen cok yoktur. Lanet olsun..

Yağmur sebebi ile işe bi kaç saat geç gidecek olmam yüzünden patlama anında oradan geçmiyordum.

TV'de çatışmanın hala devam ettiğini söylüyor 5 yaralı varmış:KK43:

Oruçlu oruçlu küfretmek istemiyorum da tez zamanda soyunuz kurusun inşallah...
Allah korumuş. Geçmiş olsun

aa yeni gördüm nasıl çatışma ya:(
off ramazan ramazan bunlar nasıl insanlar pardon insan dedim yanlışlıkla nasıllar bilmiyorum yani :(

Allah yok et yarab bunları yapanları, organize edenleri, talimat verenleri.. Kurtar bizi bu pisliklerden... Amin.

Allah korumuş. Geçmiş olsun
Teşekkürler. Allah hepimizi korusun insallah.

Patlamanın olduğu yerde kız yurdu var. Camlar aşağıya inmiş yaralananlar olmuş. Etrafındaki yerlesimler çok ciddi hasar almış. Yüzlerce öğrenci şu an inanılmaz korku ve endişe içinde orada :/

ramazan günü ya, ne kadar alıştık bu haberlere tepkimiz bile düştü sanki, kim yapmış arkadaşlar pkk mı ışid mi

Back