• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul beşiktaşta bakıcı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kepcekulak

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
12
0
286
İstanbul
İstanbul beşiktaşta 7 aylık bebeğimize dürüst, güvenilir, temiz-düzenli, sabırlı, özel hayata saygılı, anne ile işbirliği içerisinde çalışabilecek , iletişimi kuvvetli, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, istenildiğinde adli sicil kaydı,sağlık raporu ve nüfus cüzdanı suretini ibraz edebilecek bebek bakıcısı aranıyor

merhabalar.bende bu sitede üyeyim bakıcıyım ve ilanım bulunmaktadır benimle ilgili bilgileri orada görebilirsiniz dürüst temiz vede günenilir biriyim herzamanda size kendimle ilgili güvence verebilirim beni tanımak isterseniz telefonla yada mesajla ulaşabilirsiniz.tel.xxxxxxxxxxxxxxxxxbakıcı ilanımda şöyle gündüzlü bakıcıyım kagıthaneden diye yazıyor. esnek çalışma saatleri veya partime de olabilir.cavabınızı bekliyorum şimdilik hoşçakalın....

Son düzenleyen: Moderatör:
filiz hanım daha önceki yazışmalarnızı okudum ama biz daha erken saatlerde istiyoruz ve ctesi günleri de dahil olsun istiyoruz. Siz hafta sonları pek müsait olmuyorsunuz sanırım. Yine de teşekkürler. Size rast gelsin diyelim.

Bu arada dün size cevap yazdıktan sonra elookatta kağıthanede bakıcı arayan birinin ilanını gördüm. Dilerseniz onunla irtibata geçebilirsiniz.

Back