Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Batı Atasehir-Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

dharma_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
1
0
36
İstanbul
Acil bakıcı aranıyor(istanbul-batı ataşehir)

Merhabalar, İstanbul Ataşehir-Batı Ataşehir'de ikamet ediyoruz. 1 aylık kızımız var, 01.Ocak.2012'ta eski şirketimde işe başlıyorum. Bu işi seven hatta iş olarak görmeyen, kızıma sevgiyle, ilgiyle, sabırla ve itinayla bakabilecek, referansları kuvvetli bir bayan arayışı içerisindeyim. Saatleri 08.30-18.30 şeklinde hafta içi çalışabilecek yukarıdaki vasıflara sahip bayanların bizimle irtibata geçmesini rica ederim.

Merhabalar,

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün, maşşallah.

1 Ocak 2012 tarihinde iş başlayacağınızı yazmışsınız.İşe alacağınız bakıcı da bu tarihte mi işe başlayacak?

Benim annem uzun yıllardır bebek bakıyor.Oldukça tecrübeli.Bana bilgi verirseniz bende size detayları yazarım.

İyi günler.

Merhaba,

Ben Yıldız. 47 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim. Kızım psikolog, oğlum da lise son öğrencisi.

Ben on yıldır aralıksız çocuk bakıcılığı yapıyorum. İlk beş yıl Edirne'de baktım. Oğlum Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazanınca İstanbul'a taşındık ve son beş yıldır da burada aynı işle meşgulüm. Ataşehir'de ikamet ediyorum. Şu anda hala bir çocuğu bakıyorum ancak haziran sonunda ayrılmış olacağım.

Duyurunuz hala geçerli ise görüşmek isterim.

Hoşçakalın

Merhaba,

Ben de bakici aramaktayim. 1,5 yasinda bir oglum var. Bati Atasehir'de oturuyorum, 8:30 - 18:30 arasi calisabilecek bir bakici aramaktayim.

dharma_m isimli kullanici ilgilenmiyorsa, ben de sizlerle baglanti kurmak isterim. Bana yesim_1999@yahoo.com adresinden ulasabilirseniz sevinirim.

merhaba
ben 16 yıllık bebek bakıcısıyım,daha önce 4 ailenin bebeğini büyüttüm
bebekleri ve çocukları çok seviyorum,onlarda beni.
bebeklerini büyüttüğüm ailelerle hala görüşüyoruz
şu anda bodrumda ikamet ediyorum,bir ailenin bebeğine bakıyordum ama tayinleri çıktı
bizide gittikleri yere götürmek istediler ama ben gitmedim
eğer ücret uygun olursa ve daha önemlisi benim için ailedir,görüşmek isterseniz istanbula taşınabiliriz
selamlar kayyseri@hotmail.com dan irtibata geçebiliriz

MERHABALAR ,

HENUZ BAKICI BULAMADIYSANIz GORUSMEMIZ MUMKUN OLURMU ? MESAJINIZLA ISTANBUL RAHMANLARDA OTURAN ANNEM ICIN ILGILENIYORUM
KENDISI 15 -16 YILDIR BEBEK&COCUK BAKIYOR , ISTEDIGINIZ GİBİ COK IYI REFERANSLARI VAR. IKI BEBEGI DOGUMUNDAN ITIBAREN 5-6 YASINA KADAR BUYUTTU HALA GORUŞUYORLAR.
SIGARA KULLANMIYOR , COCUKLARLA ILETISIMI COK IYI.
HALA ARAMAKTAYSANIZ DETAYLARI GORUSMEK ISTERIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…