İstanbul Balmumcu Buluşması

elmalxix turta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.182
4
47
Kızlar, konusu ilk Yılbaşı Çekilişi topiğinde açıldı, katılım ve istek olunca ayrı bir topic altında yazışalım dedim.

Balmumcu'da (Zincirlikuyu ile Beşiktaş arasında) Plaza Hotel karşısında jandarmaya ait güzel bir sosyal tesis var. Saatlerce rahat rahat oturabileceğimiz, hem temiz, hem sıcak hem de çocukların rahat edebileceği bi yer. Yiyecek içecek fiyatı da nerdeyse bedava (çay 15 kuruş mesela :) Yani evde buluşup da yorulmaya değmez...

Bir önceki buluşma yeri pek çok kişiye çok uzak kaldığı için herkes katılamamıştı. Yer olarak da hem Anadolu yakasındakilere hem Avrupa'dakilere daha merkezi.

Dilerseniz bayramdan sonraki haftasonu için orada buluşma ayarlayabiliriz.

Bu arada tarihi ve katılacakların listesini 5-6 gün öncesinden kesinleştirmemiz lazım. Malum askeriye prosedür falan var...

Ne demek arkadaşlar. Birlikte olmak için her türlü imkanı seferber ederim :)

Bu arada kendimi de ekleyeyim :)

1.andina222
2.derinxby
3.elmalı turta

1.andina222
2.derinxby
3.elmalı turta
4. remedios
5-Azo

busefer 31 kalmayayım diye elimi çabuk tutum:))

he şimidi gördüm.
bayramdan sonraki haftaymış..
ben okumadan daldımda:)))
listeye ekledim kendimi..
her halukarda gelirim inş.bi aksilik çıkmazsa..

1-andina222
2.derinxby
3.elmalı turta
4. remedios
5-Azo
6-Lelal
7-dilekgoksuzoglu

Geçen seferki buluşmadan haberim bile yoktu.Bu sefer bende gelmek istiyorum yaşasın

Julianne de gelirim demişti. 8. sıraya da onu ekliyorum.

1-andina222
2.derinxby
3.elmalı turta
4. remedios
5-Azo
6-Lelal
7-dilekgoksuzoglu
8.Julianne

1-andina222
2.derinxby
3.elmalı turta
4. remedios
5-Azo
6-Lelal
7-dilekgoksuzoglu
8.Julianne
9.PirayeHira

gelmeyi çok istiyorum bi sorun çıkmazsa gelicem inşallahhhh

Elmalıturta sağol canım beni de eklemişsin. Bayramdan sonraki haftasona bana da çok uygun. Yalnız artık sadece cumartesi izinliyim, pazar buluşursanız ben çalışıyor olurum, kalbimle size eşlik ederim :)) Ama pazar babalarla falan beraber olunur, cumartesi daha rahat buluşulur gibi.

evet cumartesi daha iyi.Birde elmalıcım bişey sorcam.Çocukların orda oynayabilecekleri yani oturup oynayabilecekleri biyer varmı.Bizimkiler malum o kadar ayakta duramazlar sandalyede zaten durmazlar napıcazz?oyun alanı gibi biyeri olsa tam süper olurdu.:))

evet ya bu aklıma gelmemişti.
uzun zaman birlikte geçirmek istiyosak hep kucakta yada hep ayakta durmaz çocuklarımız..

Geçen buluştuğumuzda bence en büyük eksiklik bebişlerin birbirleriyle oynayamamaları oldu. Bunun nedeni de oturacakları ya da emekleyecekleri yer olmayışıydı bence. bu kez onlara özel bir yer olursa süper kaynaşabilirler :)

evt aynen ben buğrayla uğraşmaktan kimseyle konuşamadım bile.Yine aynısı olur eminim.eğer oynayacak biyeri yoksa tabi.inş.vardır

X