İstanbul Bakırköy'de Falcı

earthsea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
368
64
123
A.B.D.
Kizlar,

Sizinle kahve fali tecrubemi paylasmak istiyorum. Esimin kardesi gecen ay bakirkoyde bir yerde fal baktirmis. Cok super heresy biliyor falan demisti. Ben de hic inanmam oyle seylere. Sadece meraktan gittik beraber. Esimin adi gokhan. Bu cocugun elinde bir defter. Tarotla kahveyi beraber bakiyor. Dedi esinin adi 5 harfli mi. Dedim yok. Icinde yuvarlak noktali harf var mi. Dedim var. Onundeki kagida birsey yazdi. Gosterdi gokhan yazmis. Sok oldum. Esimi direct tarif etti yok yesil gozlu, kisa boylu falan. Doktoram ne zaman bitecek diye sordum sadece denemek icin. Ocakta bitirmeyi planliyorum dedi ki ocakta bitecek. Daha neler neler... Ailemle ilgili birsuru seyi falan da bildi. Gelecekle ilgili de 7ay icinde beklenmedik birsekilde hamile kalacaksin , yesil gozlu bir oglun olacak dedi. Bakalim gerceklesecek mi

Bilmiyorum burdan isim verebiliyor muyuz ama ben yine de soyleyecegim. Bakirkoyde carousel le capacity arasindaki yol ustunde shale dogru giderken solda bir yer. Mandal cafe adi. Falcinin adi da Ada.

Eger fali cikarsa burdan bildirecegim

falın çıktımı peki=))

Cnm bu anlattigin fal ciktimi

benim bakırköy de yeni gitmeye başladığım biri var. kısa sürede tutan tahminleri maalesef oldu
hamileydim gittiğimde, dr sorun olduğunu söyledi.. kadın bana sorun yok hayır 3. dr git dedi ve ben ona gitmeden 2 dr gitmiştim.. kadını dinlemedim kürtaj oldum, geçtiğimiz hafta patoloji sonucu geldi, haklıymış sorunlu değilmiş hamileliğim boşuna kürtaj olmuşum
çok üzgünüm ama kadın bildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…