• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul bakırköy civarlarında cilt bakımı yaptırabileceğim yer önerileri LÜTFENN

magnolia03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
871
9
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Artık 30 yasına dayanmış bir anneyim ve yüzüm soluk, gözenekli ,göz altlarımda ince cizgiler oluşmaya başladı.Memnun kaldıgınız cilt bakım merkezleri varmı? Şu Emel acarın programında kadınlara yapılıyor ya acaip imreniyorum.Maaşım zamanım var fakat iyi bir yer bulamıyorum.Gidip yaptırdıgınız yerler varsa önerileinizi bekliyorum.:31:

Merhaba arkadaşlar,
Artık 30 yasına dayanmış bir anneyim ve yüzüm soluk, gözenekli ,göz altlarımda ince cizgiler oluşmaya başladı.Memnun kaldıgınız cilt bakım merkezleri varmı? Şu Emel acarın programında kadınlara yapılıyor ya acaip imreniyorum.Maaşım zamanım var fakat iyi bir yer bulamıyorum.Gidip yaptırdıgınız yerler varsa önerileinizi bekliyorum.:31:

benim arkadaşım yüzünde lekelenme ve soluk ten rengi (sigaranında etkisi tabi) snowcell adında bir bakım yaptırdı Emel Acarın programındada o bakım yapılıyordu cilt lekeleri soluk ten elastikiyet kaybı başka etkileride vardı ama tam hatırlamıotrum ben ve arkadaşım hostesiz hergün makyajdan cilt imdattttt diye bağırıyor şuan grevde olduğumuz için başlayamıyorum ama bende en en kısa sürede başlıycam arkadaşım artık makyajsız bile pürüzsüz herkese tavsiye ederim bu yer bakırköyde aşağıda bir yorum okudum aynı yer doruk güzellik capacitynin karşısında çok tatlı ufak tefek kıvırcık saçlı bir bayan yapıyor ismini unuttum ama yabacı bir isimdi blanka olabilir emin değil yardımcı olabilmişimdir inşallah

Back
X