Ben bu foruma yeni üye oldum. İstanbulda Bakırköy / Ataköy / Bahçelievler civarında oturan ve bakıcı arayan üyelere eski bakıcımı tavsiye ederim. Benim oğullarıma 2 sene baktı. Eşimin işi nedeniyle Antalya'ya taşınınca mecburen ayrılmak zorunda kaldık. Ama özellikle küçük oğluma kendi çocugu gibi baktı. 3 aylıkken aldı 2 yaşına kadar baktı. İlgilenenler bana mesaj atabilir.
Sevgiler
Neşe
Ben bu foruma yeni üye oldum. İstanbulda Bakırköy / Ataköy / Bahçelievler civarında oturan ve bakıcı arayan üyelere eski bakıcımı tavsiye ederim. Benim oğullarıma 2 sene baktı. Eşimin işi nedeniyle Antalya'ya taşınınca mecburen ayrılmak zorunda kaldık. Ama özellikle küçük oğluma kendi çocugu gibi baktı. 3 aylıkken aldı 2 yaşına kadar baktı. İlgilenenler bana mesaj atabilir.
Sevgiler
Neşe
istanbul avcılarda oturuyorum.2 erkek çoçuk 17_12 annesiyim.çoçuk yetiştirme konusunda kendime güveniyorum.güvenli bir ailenin çoçuguna bakmak istiyorum.ilgilenenler özelden msj atabilir.
bayrampaşa sağmacılarda oturuyorum bakırköye ulaşım çok rahat eğer referansım var tecrubem var isterseniz yüzyüze konuşalım görüşelim mail adresim gul_1972@mynet.com adresimden ulaşrısanız sevinirim