Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Bakırköy / Ataköy'de bakıcı arayanlara duyurulur

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Nesbil92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
1
0
36
Antalya
Arkadaşlar Merhaba,

Ben bu foruma yeni üye oldum. İstanbulda Bakırköy / Ataköy / Bahçelievler civarında oturan ve bakıcı arayan üyelere eski bakıcımı tavsiye ederim. Benim oğullarıma 2 sene baktı. Eşimin işi nedeniyle Antalya'ya taşınınca mecburen ayrılmak zorunda kaldık. Ama özellikle küçük oğluma kendi çocugu gibi baktı. 3 aylıkken aldı 2 yaşına kadar baktı. İlgilenenler bana mesaj atabilir.
Sevgiler
Neşe

Merhaba Neşe hanım

2 ve 3 yaşındaki kızlarıma bakıcı abla arıyorum tavsiye ettiğiniz eski bakıcınızla görüşmemi sağlarmısınız. bakırköyde oturuyoruz
Ebru

eğer eski bakıcınız halen boşsa görüşmek isterim bakırköyde oturuyorum 5 aylık oğlumu bırakıp işe başlayacağım için bakıcı arıyorum

güven ve sevgiyle..

istanbul avcılarda oturuyorum.2 erkek çoçuk 17_12 annesiyim.çoçuk yetiştirme konusunda kendime güveniyorum.güvenli bir ailenin çoçuguna bakmak istiyorum.ilgilenenler özelden msj atabilir.

eğer eski bakıcınız halen boşsa görüşmek isterim bakırköyde oturuyorum 5 aylık oğlumu bırakıp işe başlayacağım için bakıcı arıyorum

bayrampaşa sağmacılarda oturuyorum bakırköye ulaşım çok rahat eğer referansım var tecrubem var isterseniz yüzyüze konuşalım görüşelim mail adresim gul_1972@mynet.com adresimden ulaşrısanız sevinirim

merhaba bende bakırköyde oturuyorum. 7 aylık kızıma bakıcı arıyorum. bahsettiğiniz bakıcı hanımın iletişim bilgilerini verirseni< çok mutlu olurum.

Halkalı atakentte ikamet ediyorum yardımcı bualamadıysanız görüşmek isterim ulaşım tek vesait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…