Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Bakırköy / Ataköy'de bakıcı arayanlara duyurulur

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Nesbil92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
1
0
36
Antalya
Arkadaşlar Merhaba,

Ben bu foruma yeni üye oldum. İstanbulda Bakırköy / Ataköy / Bahçelievler civarında oturan ve bakıcı arayan üyelere eski bakıcımı tavsiye ederim. Benim oğullarıma 2 sene baktı. Eşimin işi nedeniyle Antalya'ya taşınınca mecburen ayrılmak zorunda kaldık. Ama özellikle küçük oğluma kendi çocugu gibi baktı. 3 aylıkken aldı 2 yaşına kadar baktı. İlgilenenler bana mesaj atabilir.
Sevgiler
Neşe

Merhaba Neşe hanım

2 ve 3 yaşındaki kızlarıma bakıcı abla arıyorum tavsiye ettiğiniz eski bakıcınızla görüşmemi sağlarmısınız. bakırköyde oturuyoruz
Ebru

Arkadaşlar Merhaba,

Ben bu foruma yeni üye oldum. İstanbulda Bakırköy / Ataköy / Bahçelievler civarında oturan ve bakıcı arayan üyelere eski bakıcımı tavsiye ederim. Benim oğullarıma 2 sene baktı. Eşimin işi nedeniyle Antalya'ya taşınınca mecburen ayrılmak zorunda kaldık. Ama özellikle küçük oğluma kendi çocugu gibi baktı. 3 aylıkken aldı 2 yaşına kadar baktı. İlgilenenler bana mesaj atabilir.
Sevgiler
Neşe

eğer eski bakıcınız halen boşsa görüşmek isterim bakırköyde oturuyorum 5 aylık oğlumu bırakıp işe başlayacağım için bakıcı arıyorum

:71: güven ve sevgiyle..

istanbul avcılarda oturuyorum.2 erkek çoçuk 17_12 annesiyim.çoçuk yetiştirme konusunda kendime güveniyorum.güvenli bir ailenin çoçuguna bakmak istiyorum.ilgilenenler özelden msj atabilir.

eğer eski bakıcınız halen boşsa görüşmek isterim bakırköyde oturuyorum 5 aylık oğlumu bırakıp işe başlayacağım için bakıcı arıyorum

bayrampaşa sağmacılarda oturuyorum bakırköye ulaşım çok rahat eğer referansım var tecrubem var isterseniz yüzyüze konuşalım görüşelim mail adresim gul_1972@mynet.com adresimden ulaşrısanız sevinirim

merhaba bende bakırköyde oturuyorum. 7 aylık kızıma bakıcı arıyorum. bahsettiğiniz bakıcı hanımın iletişim bilgilerini verirseni< çok mutlu olurum.

Halkalı atakentte ikamet ediyorum yardımcı bualamadıysanız görüşmek isterim ulaşım tek vesait

Back