İlköğretim Yorum ve Soruları istanbul bahçelievlerde önerebileceğiniz pilot okullar varmı ?

lifetime

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
291
3
296
İstanbul
merhaba hanımlar istanbul bahçelievler civarında önerebileceğiniz
kaliteli düzgün eğitimli herşeyden önce insan gibi insan olan yönetimi
ve öğretmenleri olan pilot okul arayışındayım yardımcı olurmusunuz lütfen

atatürk ilköğretim okuluna çocuğunu yollayan bi tanıdığım var çok memnun
medeni berk ilköğretim okulundanda memnun kalanlar var ama
kalmayanlarda var ben bu iki okulu duydum başka tavsiyelerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:

Yeni mi taşındınız?? Sanırım Ataköy tarafına bakıyorsunuz...Bahçelievler Kumport ( kalabalık sınıflı ama ii eğitim veren bi okul)), Mevlana i.ö.o (gayet başarılı,mevcutları o kadar kalabalık değil)), ataköy Muhittin Üstündağ ( Her bakımdan çok ii)) Yeterli mi??

yok canım yeni taşınmadık sadece ataköy tarafında bakmıyorum bahçelievler genelinde bakıyorum
benim bildiğim bu civarda iki tane iyi okul var onlarda ataköydekiler diye dedim kumportu çok duyuyorum ama 50yi aşkınmış sanırım sınıflar her ne kadar güzel eğitim versede o kadar kalabalıkta çocuk kapamayabilir diye düşünüyorum mevlana ve muhittin üstündağı duymamıştım bi araştırayım çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar size tavsiyem kesinlikle okul değil,öğretmen araştırmanız.Şimdiden gidin,okulların öğretmenleri hakkında (özellikle velilerden) bilgi edinmeye çalışın...Unutmayın okul ne kadar iyi olursa olsun iş öğretmende bitiyor..Kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…