Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Bahçelievler'de kreş önerisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eatmeat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.635
3.053
34
Merhabalar
Oğlum 24 aylık oldu ve gelişimini desteklemek için kreşe göndermeyi düşünüyorum.
İstanbul Bahçelievler'de önerebileceğiniz kreş var mıdır? Memnun kaldığınız kreşlerden bahsederseniz sevinirim.
Kreşte aradığım özellikler
Tv olmaması
Öğretmenlerin ünv mezunu olması
Sınıfların kalabalık olmaması ve birebir ilgiye uygun olması
Güvenlik hijyen ve beslenme konularında kaliteli olması
Kamera ile izleme olanağımın olması

Merhaba, ben kızımı iki yaşından beri Ataköy MY Gym'e götürüyorum oyun grubuna. Eylül ayında da tam zamanlı oraya göndermeye karar verdik. Çünkü çok kaliteli zaman geçiriyor. Hem sınıfta hem de oyun alanında eğlenerek öğreniyor. Söylediğiniz gibi TV kesinlikle yok. Spor hocaları dahi üniversite okumuş gençler ve çocuklara inanılmaz içten, şefkatli ve arkadaşça yaklaşabiliyorlar. Tam zamanlıya geçtiğinde sanat, ingilizce, temel spor hareketleri, dans ve müzik gibi dersleri olacak. Öğle yemeği ve bir de atıştırma öğünlerini orada yapacaklarını söylediler. Bahçelievlere oldukça yakın; dilerseniz görüşün; hatta deneme dersine de getirebilirsiniz. Sizinki benimkiyle aynı yaş grubunda. Perşembe sabahı onda derse götürüyorum ben. Deneme saatine de o saatte getirebilirsiniz. Bizim kızımızda hem bedenen, hem de sosyal anlamda çok büyük faydaları oldu. Sizin de seveceğinize eminim

Merhaba, ben kızımı iki yaşından beri Ataköy MY Gym'e götürüyorum oyun grubuna. Eylül ayında da tam zamanlı oraya göndermeye karar verdik. Çünkü çok kaliteli zaman geçiriyor. Hem sınıfta hem de oyun alanında eğlenerek öğreniyor. Söylediğiniz gibi TV kesinlikle yok. Spor hocaları dahi üniversite okumuş gençler ve çocuklara inanılmaz içten, şefkatli ve arkadaşça yaklaşabiliyorlar. Tam zamanlıya geçtiğinde sanat, ingilizce, temel spor hareketleri, dans ve müzik gibi dersleri olacak. Öğle yemeği ve bir de atıştırma öğünlerini orada yapacaklarını söylediler. Bahçelievlere oldukça yakın; dilerseniz görüşün; hatta deneme dersine de getirebilirsiniz. Sizinki benimkiyle aynı yaş grubunda. Perşembe sabahı onda derse götürüyorum ben. Deneme saatine de o saatte getirebilirsiniz. Bizim kızımızda hem bedenen, hem de sosyal anlamda çok büyük faydaları oldu. Sizin de seveceğinize eminim
Çok teşekkürler ilginiz ve cevabınız için :)

merhaba dediğinizz yer nerde ve fiyatı ne kadr acaba?

merhabalar bende Ataköy halkalı hatta basaksehır yakınlarında kreş arıyorum 2,5 yasında kızım var fakat ben tam zamanlı istiyorum öneriniz nedir? fiyatların uçuk olmaması aynı zamanda cok önemli yardımcı olurmusunuz ? :KK43:

Merhabalar
Oğlum 24 aylık oldu ve gelişimini desteklemek için kreşe göndermeyi düşünüyorum.
İstanbul Bahçelievler'de önerebileceğiniz kreş var mıdır? Memnun kaldığınız kreşlerden bahsederseniz sevinirim.
Kreşte aradığım özellikler
Tv olmaması
Öğretmenlerin ünv mezunu olması
Sınıfların kalabalık olmaması ve birebir ilgiye uygun olması
Güvenlik hijyen ve beslenme konularında kaliteli olması
Kamera ile izleme olanağımın olması
DEDIKLERINIZ BİRİCİK TE VAR KAMERAYLA İZLIYORDUM BENDE MILLI EGITIME BAĞLI BAHÇELİEVLERDE

X