• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul bahçelievler hizmet hastanesi doğum yapan arkadaşlar,

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Merhabalar hanımlar, istanbul bahçelievler hizmet hastanesi (memorial) da doğum yapan, hastane hizmetlerinden ve doktorlarından olumlu yada olumsuz yaşadıklarını yaplaşırlarsa memnun olurum. Ayrıca 2015 -2016 donemi doğum ücretleri hakkında da bilgi alabilirsem sevinirim.

Merhabalar hanımlar, istanbul bahçelievler hizmet hastanesi (memorial) da doğum yapan, hastane hizmetlerinden ve doktorlarından olumlu yada olumsuz yaşadıklarını yaplaşırlarsa memnun olurum. Ayrıca 2015 -2016 donemi doğum ücretleri hakkında da bilgi alabilirsem sevinirim.
Selam bende allahın izniyle bir kaç güne meltem hanim ile doğum yapacağım hakikaten kimse neden yorum yapmamış dr çok iyi peki hastane şartları standartlari nasıl diğer çalışanların durumu nasıl benim aldığım bilgiye göre doğum paketi içinde kapı süsü şerbet var ayrıca birşey yok odalar konforlu gözüküyor şimdilik sezeryan olacağım kanaatinde meltem hanim pelvis darlığı sebebiyle peki sezeryan olup çıkışta ekstra ücret ödemek zorunda kalan oldu mu yok ilaç parası yok bez parası diye

Hayırlısıyla inşallah kucagınıza alırsınız bebeğinizi.. Evet konuya yorum yapan olmadı. Bende bayramdan sonra hastaneye gidip görüşmek istiyorum. Çevremde bir kaç güzel yorum duydum hastane ve doktorlarıyla ilgili. Doğum ücretleri konusunda biraz kafam karıstı. Siz ücretler hakkında bilginiz var mı?

Ablam yaptı 2014te fiyat olarak bilmiyorum ama memnun kaldı öZellikle Meltem Hanım'dan. Memnun kalmadığı anlaşmalı oldukları doğum fotoğrafçısıydı :)

Zorla yaptırımlar kötü. Heleki fotoğraf gibi kalıcı bir çalışma için..

Sigortasız doğum ücretleri normal doğum 4060 tl sezaryen 4600 tl içeriğide dediğim gibi bugün kontrolüm var ve belki de akşama sezaryen olacağım bilmiyorum fiyatlar taze sgkli hasta için

Özel sigortanız varsa detay nedir bilmiyorum çünkü benim özel sigortamda hamilelik eki yoktu çok pişmanim ama hastanede daha önce görüncem doğum yaptı çok memnun kaldığı için bende orayı tercih ediyorum yoksa ucuza çok hastane var ama Meltem hoca kadar referansı bol ve sağlam yok

Merhaba kizlar bende ekimde dogum yapicam ins.hastane dogumhane bolumu calisanlarindan cok memnun herkes.
Ben meltem hanima gittigim icin orada yapicam dogumu.
Fiyatlara gelince bir hafta once alinmis fiyat
Sgk zorunlu sezeryan 4620 tl cik
Kapi susu ve serbet veriyorlar sadece.
Birde bu fiyatlar meltem hanim fiyatiymis.her dr fiyati farkli oluyor dediler.

Haznedar medicana duzgun korkmaz ta en az 10 tane arkadasim dogum yapti ,kendisi benimde doktorum ,fiyat olarak daha uygun diye biliyorum ,bir sorun isterseniz

Back