Premature Bebekler istanbul bahçelievler aile hastanesi acil yardımmm.....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aylinsilaustundag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
35
8
36
İstanbul
kızlar merhaba,
istanbul aile hastanesinde doğum yapacak kimse yokmu?eski jfk hastanesiymiş.nasıl bir hastane çok merak ediyorum.Doğuma 10 hafta kaldı.Doktorum orda doğum yaptırıyormuş.acil yardımlarnızı bekliyorum.Şuan işletmesini acı badem almış.

merhaba, öncelikle hayırlı olsun :)
ben 38. haftamdayım, en başından beri kontrollere aile hastanesine gidiyorum, doğumumu da orda yapacağım inşallah :) bu hastaneyi tercih etmemizin sebebi hem evimize yakın olması hem de (allah muhtaç etmesin) yeni doğan yoğun bakım ünitesine sahip olması. hastaneden memnunum. önceden orada doğum yapmış tanıdıklarım da memnun ayrılmışlar. geçen hafta bir arkadaşımız doğum yaptı, ziyaretine gittiğimizde daha yakından inceleme fırsatı buldum. odalar temiz, hemşireler çok ilgililer, bebişle sürekli ilgileniyorlar. doğumdan hemen sonra anne-bebek iletişiminin kurulmasına dikkat eden ve emzirmeyi teşvik eden bir hastane oluşu da ayrıca hoşuma gitti.
rahat bir doğum yaşamanı diliyorum :)

Back