Istanbul Bagcilarda Onerebileceginiz Kadin Dogum Uzmani???

ayserram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
354
206
53
Merhabalar on günlük gecikmemin ardından bugün regl olmuş bulunmaktayim; (( alti aydır her ay hüsrana uğramaktan bıktım artik... pazartesi kadin doguma gideceğim ilk defa. Istanbul Bagcilarda gidebilecegim iyi bir hastane ve doktor önerir misiniz? Kolan a gitmeyi düşündüm Güngören deki. Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kokan hastanesinde Murat bey varmış, inanılmaz rahatlatıyor ve kibar dediler ...giden tanıdıklar var ve gayet memnunlar...ayrıca bağcılar medipolde Elif çimler Eren adlı doktora da gidebilirsin...iyidir...ben ona devam ediyorum ve çok memnunum..

Kızlar bende hamileyim hangi doktora gitsem pek ilgilenmedi bana da iyi bir doktor tavsiye edermisiniz bağcılardan

Kızlar bende hamileyim hangi doktora gitsem pek ilgilenmedi bana da iyi bir doktor tavsiye edermisiniz bağcılardan
canımm yeni gördüm kusura bakma. Kolan hastanesine gittim ben dün. Murat Bey'e. Siddetle tavsiye ediyorum çok memnun kaldım. anlatacak kelime bulamıyorum inan bak.

Kolan hastanesine gittim ben dün. Murat Bey'e. Cok memnun kaldım canım. Herkese ŞİDDETLE tavsiye ediyorumm :)

Merhaba Esenler Avicenna hastanesinde deniz hanim var tavsiye ederim ben doğumgünü orda yaptım çok zor hamileliğin rağmen çok yardımcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…