istanbul bagcılarda epidural normal doğum icin hastane ve doktor tavsiyesi

derin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
11
2
istanbul bağcilarda epidural normal dogum yapan yada tavsiyesi olan varmi ?? doktor yada hastane???

istanbul bağcilarda epidural normal dogum yapan yada tavsiyesi olan varmi ?? doktor yada hastane???
Cnm bende güngörende oturuyorum medipol megayı önerdiler gittim ama umduğumu bulamaldım ki o çevrenin en büyük hastanesi çok ilgisiz geldiler bana tabi beklentine göre değişir kimisi çok memnun ordan genelde hep sezeryan yanlısı drlar benim ilkim normal olmasına rağmen banada sezeryan dediler velasıl balat or-ahayim hastanesine gitmeye başladım çünkü ilk doğumumu yaptığım dr eşi orda çalışıyor biraz pahalı ama ilgi alakaya değer sgk da geçiyor hemde normal doğum yanlısı dr lar ayrıca bayram bile olsa dr geliyor doğumuna.. Uzak demezsen tavsiye ederim bağcılar devlet hastanesi mecidiyeköy hattı otobüs önünden geçiyor taksiylede 20-25 arası tutuyor sonuçta ayda bir konturole gidiliyor her türlü değer o hizmete..

Arkadaşlar önceleri bende çevremde duyduklarımdan dolayı doğumdan çok korkuyordum. Fakat hamile olduktan sonra ciddi olarak bu konuyu araştırmaya başladım. Ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki istatistikleri inceledim. Mağlesef ülkemiz sezeryan oranının en üst oranda olduğu ülkelerin başında geliyor. gelişmiş ülkelere baktığımızda ise Normal doğum oranlarının %90 ların üstünde olduğu görülüyor. Tabi bunda paraya dayalı sistemin etkisi büyük.Ayrıca yasalardan dolayı doktorlar kendilerini güvenceye almak için, aslında normal doğum olabilecek hastaları bile en küçük bir risk almamak uğruna son anda sezeryan yaptırabiliyor.
Aslıda doğum kadının ne kadar muhteşem bir varlık olduğunun bir göstergesi ve bize verilen bir hediye. Ve bu süreci en doğal şekilde gerçekleştirebilmek zaten doğamızda olan bir yetenek. Tıpkı yumurtanın tutunması, rahmin 6 kiloyu geçen kapasitede genişleyerek bebeğimizi, içindeki suyu açılmadan taşıması gibi, normal doğum süreci de allahın yarattığı ve bize sancı ve kasılmalar sırasında ü kutsal gücü verecek bir mucize.
Burada hepimize düşen görev bilinçlenmek, araştırmak, çevremizi arkadaşlarımızı bilgilendirmek, ve Normal doğumun mucizesine inanmak.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…