• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul avrupa yakasında,uygun bir fiyata yemekli düğün yapılacak yerler biliyormusu

nasıl ya intenette 35 TL ye çok güzel menüler var
200 kişi 9000 e halledilir gibi geldi bana

kaç kişi için 15000 dediler

yaklaşık 450 500 kişilik herşey içinde havuzbaşındaki yerden bahsediyorum ayrıca kapalı salonda da aynı sayılır herşey ekstra olarak sana yansıyor fotoğrafçısı süs bir sürü ıvır zıvır çıkartıyorlar

beylikdüzü beyzade diye bir yer var. beyoğlundada warmış ama orası meyhane havasında sanki fotolarından bakınca. beyzade.net adresinden bakarbilrsiniz. Beylikdüzündede beyoğlundada düğün yapılıomuş tabi ama kaçar kişiliktir bilmem sadece beylikdüzünden 500kişilik yeni teras açılmış onu biliyorum ve hafta içi 200kişi börek,tavuk pirzola,pilav,içecek,5katlı pasta ve video dahil 1500 tl. tabi haftasonları 2katı sanırım. isterseniz bir bakın derm

Son düzenleme:
nasıl ya intenette 35 TL ye çok güzel menüler var
200 kişi 9000 e halledilir gibi geldi bana

kaç kişi için 15000 dediler

canim benim floryayi cok istedigimiz icin bastan orasini arastirdik
bikere 400 kisiden asagi kabul etmiyorlar havuz basi minimum 500 kisi istiyor ayrica sadece sandalye süslemeleri yaklasik 1500 tlye geliyor onun birde masa süsü gelin yolu fotograf video cekimi fln var yani sadece bu ivir zivirlarda 3-4-5 bine geliyor anlicagin yani bi dügün sana baya bi pahaliya patliyabilir florya ibb cok guzel bi yer ama senin gibi az kisilik bir davete uygun degil ne yazikki bizde bu sebepten vazgectik

canim benim floryayi cok istedigimiz icin bastan orasini arastirdik
bikere 400 kisiden asagi kabul etmiyorlar havuz basi minimum 500 kisi istiyor ayrica sadece sandalye süslemeleri yaklasik 1500 tlye geliyor onun birde masa süsü gelin yolu fotograf video cekimi fln var yani sadece bu ivir zivirlarda 3-4-5 bine geliyor anlicagin yani bi dügün sana baya bi pahaliya patliyabilir florya ibb cok guzel bi yer ama senin gibi az kisilik bir davete uygun degil ne yazikki bizde bu sebepten vazgectik

Bilgiler için teşekkürler
sanırım daha güzel bir yer bulduk :)

eresin de bi düğüne katıldım ve yemekler berbattı o mekana göre yemek sunumuna göre lezzet feciydi diyebilirim. tavsiyem tatmadan mönüye karar vermeyin arkadaşlar

Back