İstanbul Avrupa yakasında psikolog

Pocom4sealol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
79
18
88
29
arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz önerebileceğiniz uygun fiyatlı psikologlar var mı bilgilendirebilir misiniz ?

Bir arkadaşa daha önerdim, psikiyatr Duru Saygın Gülbahar'ı kesinlikle ve kesinlikle öneririm.
Bakırköy Ord Prof Dr Mazhar Osman Ruh Sağ ve Sinir Has Eğt ve Araştırma Hastanesinde görev yapıyor.
Devlet hast zaten, randevu alıp, mutlaka gidin. Duru bey'in kendisi psikiyatr.
Ama rahatsızlığınıza göre ve gerek varsa; sizi bir psikologa yönlendiriyor zaten.
Kendisine açıkça kafanıza takılan tüm soruları ve yapmanız gerekenleri sorabilirsiniz.

Ben bir psikoloğa daha gitmiştim ama benim sanırım doktor fobim var bir ansa kasılıyorum titreme heyecan geliyor duygu yoğunluğundan ağlayasım geliyor sesim titriyor filan çok rahatsız olmuştum bu durundan ve bayan bana hiç yardımcı olmadı ilk günden bi ilaç verdi yarın içtim beni çok sarstı istifra ettim sarhoş gibiydim birdaha içmedim. Çok endişeleniyorum gözünde gözlük tepeden bakıp soru soran tiplerden değil umarım .

Aynı durum bende de vardı, dr odasında kilitlenip sinir boşalması yaşıyordum,konuşamıyordum.
Hiç merak etme canım, Duru bey zaten mesleğinde daha yeni yani genç bir doktor. Sana sorduğu sorular seçiçi özellikte oluyor zaten ve çoğunlukla not alıyor. Doğru cevaplar verip, çekinmeden konuşursan
daha çok yardımcı olacaktır. Devlet hastanesinde olmasına rağmen, her hafta bir dolu hastası olmasına rağmen; 2. gidişinden itibaren seni tanıyor ve yaşadıklarını takip ediyor. Sen psikologa gitmek istediğini de belirt, seni yönlendirir zaten. İlaç konusunda ise; biliyorsun her bünyede her ilaç aynı etkileşimi
göstermez. Psikiyatrik ilaçlar bazen deneme yoluyla başlanabiliyor malesef.
İlaç çok etki gösterdiğinde tekrar gidip değiştirtebilirsin canım.

canım özelden yazabilirim psikologumu.tatlı mı tatlı bir bayan bana çok yardımcı oldu.hala da görüşüyorum.

Çok teşekkür ediyorum gittikten sonra yine yazatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…