- 16 Haziran 2016
- 34
- 8
- 1
- 45
- Konu Sahibi DelightRengarenk
arkadaşlar Avrupa yakasında oturup devlet hastanesinde iyi bir kadın doğum doktoru. Bilen var mı lütfen yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde oturduğunu bilmiyorum canım ama medipol hastanedi Nagihan Kaya şiddetle tavsiye ediyorumarkadaşlar Avrupa yakasında oturup devlet hastanesinde iyi bir kadın doğum doktoru. Bilen var mı lütfen yardımcı olun
Devlet hastanesi yazdığını yeni gördüm ama canım özel benimkiNerde oturduğunu bilmiyorum canım ama medipol hastanedi Nagihan Kaya şiddetle tavsiye ediyorum
Özel hastaneler çok külfetli benimde gittiğim özel bir hastane var ama devlet hastanesinde de iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum. Yinede ilgine çok teşekkürler. Sizin gitiğiniz hastanede ücretler nasılDevlet hastanesi yazdığını yeni gördüm ama canım özel benimki![]()
80 tl ssklı muayene ücreti ssk yoksa 200 tl canımÖzel hastaneler çok külfetli benimde gittiğim özel bir hastane var ama devlet hastanesinde de iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum. Yinede ilgine çok teşekkürler. Sizin gitiğiniz hastanede ücretler nasıl
Benim gittiğim hastanede normal doğum. 950 tl sezeryan 1800 canım hastaneden hastaneye çok fark ediyor fiyatlarBenim gittiğim özel hastanede 90 tl muayene sorun sonrasında aslında doğum, kürtaj yada başka bir operasyon gerektiğinde fiyatlar uçuyor![]()
Çok iyiymiş fiyat ben 3,5 aylık hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ve operasyona 3000 tl verdim gittiğiniz hastanede doktorunuzdan memnun musunuzBenim gittiğim hastanede normal doğum. 950 tl sezeryan 1800 canım hastaneden hastaneye çok fark ediyor fiyatlar
Hastaneden de doktorumdan da inanılmaz memnunum canımÇok iyiymiş fiyat ben 3,5 aylık hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ve operasyona 3000 tl verdim gittiğiniz hastanede doktorunuzdan memnun musunuz
Benim gittiğim hastanede normal doğum. 950 tl sezeryan 1800 canım hastaneden hastaneye çok fark ediyor fiyatlar
Hastaneden de doktorumdan da inanılmaz memnunum canım
arkadaşlar Avrupa yakasında oturup devlet hastanesinde iyi bir kadın doğum doktoru. Bilen var mı lütfen yardımcı olun
Mega medipol nagihan hanıma gidiyorum canımHangi hastaneye gidiyorsunuz acaba?
Mega medipol nagihan hanıma gidiyorum canım
Yorumunuzu gördüm, dr eralp baserden memnun muydunuz?? Ben de hamile olduğumu ogrendim ve doktor arayisindayim.Tavsiye eder misiniz kendisini?çalıştığım kurumun anlaşması olduğu için liv hospital doç dr eralp başer e kontrollere gidiyorum. Ama doğum ücretleri fazla. başka bi doktor bulmam lazım. yardımcı olursanıx sevinirim
Hayırlı olsun. Saglikla kucaginiza alın insallah Kesinlikle tavsiye ederim . Tabi karşılıklı frekansın tutması herkese gore degisir ama eralp bey sempatisi ve bilgisiyle guven veriyor. Ismim eylem. Benden de selamlarYorumunuzu gördüm, dr eralp baserden memnun muydunuz?? Ben de hamile olduğumu ogrendim ve doktor arayisindayim.Tavsiye eder misiniz kendisini?
Tesekkur ederim Eylem hn. Mutlaka ileticem yatin gordugumde. Gorusmek uzere.Hayırlı olsun. Saglikla kucaginiza alın insallah Kesinlikle tavsiye ederim . Tabi karşılıklı frekansın tutması herkese gore degisir ama eralp bey sempatisi ve bilgisiyle guven veriyor. Ismim eylem. Benden de selamlar