- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
Kızlar ben 5 aylık evliyim istanbula gelin geldim hiç arkadaşım yok burda dost edinmek istiyorum varsa benim gibi bayanlar buluşma ayarlıyalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb nerde oturuyosunzKızlar ben 5 aylık evliyim istanbula gelin geldim hiç arkadaşım yok burda dost edinmek istiyorum varsa benim gibi bayanlar buluşma ayarlıyalım
Bende bezirganbahçedeyim :)) bende 6 ay önce taşındım :)Merhaba bende yeniyim İstanbulda Küçükçekmece Atakentteyiö 1 yıllık evliyim yurtdışından geldim benimde tanıdığım arkadaşlarım yok burada malesef
Ben zaten istanbulluyum. Benim için istanbul vazgeçilemez bi şehir. Başka bi şehirde yaşamam gibi...Bennde istanbula tasinicam ama korkularim var nasil alisa bildiniz mi
Kizlar instgramda sayfam var ebruli_gelin takip edelim birbirimizi istanbula geldigimde bulusup goruselim
Ebruli_ gelin kullanici adim pembe yuvam da yaziyo canimKonuyu açan arkadaş buluşma oldu mu? Kimseden pek ses yok
Mrb bende avrupa yakasındayım. Henüz bi buluşma olmadı sanırsam... kızlar benimde instagramda örgü oyuncak sayfam var bakmak isterseniz adım betüşün amigurumi dünyası :)merhaba kızlar
ben anadoludayım ama aynı durumdayız
var mı görüşen buluşan?
Ebruli_ gelin kullanici adim pembe yuvam da yaziyo canim
Mrb bende avrupa yakasındayım. Henüz bi buluşma olmadı sanırsam... kızlar benimde instagramda örgü oyuncak sayfam var bakmak isterseniz adım betüşün amigurumi dünyası :)
Bu taraflara yolun düşerse görüşürüz inş canm :)Canım ben sosyal medya kullanmıyorum ama bir şekilde ulaşmaya çalışacağım
3olduk işte :)
Küçükçekmeceye hoşgeldin istanbulda ha diyince arkadaş bulunmuyor benim 5 yıl oldu 3-5 tane arkadaşım anca oldu İnsallah hemen arkadas edinebilirsinMerhaba bende yeniyim İstanbulda Küçükçekmece Atakentteyiö 1 yıllık evliyim yurtdışından geldim benimde tanıdığım arkadaşlarım yok burada malesef
İntgrm:nsenlKızlar ben 5 aylık evliyim istanbula gelin geldim hiç arkadaşım yok burda dost edinmek istiyorum varsa benim gibi bayanlar buluşma ayarlıyalım