İstanbul Avrupa Yakasında Önerebileceğiniz Hastaneler LÜTFEEN

Ebiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
164
7
118
İstanbul
Selamun Aleykum
Ben doktorların normal yolla hamile kalmamın nerdeyse imkansız olduğunu söyledikleri halde Rabbimin mucizesi ile hamile kaldım 2 ayrı prof. gidiyordum ama mesafeleri çok uzak olduğu için hamilelik sürecinde bırakmak zorunda kaldım şimdi kontrollere başlayıp doğumuda yapabileceğim iyi güvenilir ve düzgün bir hastane arıyorum lütfen yardımcı olun Ben Küçükçekmece/halkalıda yaşıyorum

öncelikle hayırlı olsun mutluluğun daim olur inş. Bende halkalı da oturuyorum hamileşik sürecimde çok hastane ve doktor değiştirdim ancak en son batı bahat hastanesinde karar kıldım hastane çalışanları çok ilgili ve kibar hastane 1. Sınıf bir hastane değil ama doğum kısmındaki doktorları gayet başarılı bende tavsiye üzerine gitmiştim doktorum gürkan bey kendisi çok ilgili ve iyki tanımışım ddiyorum kesinlikle tavsiye ederim zaten kendisine bir kez muayeneye gittiğinde ne denek istediğimi anlarsın...... Bunları paylaşıyım istedim allah işini rastgetirsin arkadaşım...:))

Allah razı olsun inşAllah bu tavsiyenide dikkate alacağım eğer başka önerisi olan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…